Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nusižudė „gyvai“

19-metis amerikietis nusprendė pasitraukti iš gyvenimo stebint bene 1500 internautų, netikinčių, kad jis tai daro iš tikrųjų, rašo „The Daily Mail“.
Kompiuteris
Kompiuteris / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Abrahamas K.Biggsas planuotai perdozavo narkotikų, savo savižudybę tiesiogiai transliuodamas interneto svetainėje justin.tv.

Remiantis pranešimais, kai kurie internautai netgi skatino vaikiną nusižudyti, manydami, kad jis tik gąsdina ir vaidina. Tik po to, kai vaikinas keletą valandų gulėjo ant lovos nejudėdamas, šios svetainės nariai patikėjo ir pranešė policijai.

Pareigūnai, išlaužę buto Floridos valstijoje duris, rado jį gulintį negyvą ant lovos, o transliacija tuo metu vis dar tęsėsi.

A.K.Biggsas jau anksčiau interneto pokalbių svetainėse kalbėjo su kitais apie savižudybę bei paliko atsisvekinimo laiškelį svetainėje bodybuilding.com.

Jaunuolis pateikė visas smulkmenas, kaip ketina pasitraukti iš gyvenimo. Atsisveikinimo raštelyje vaikinas teigė, kad jautėsi visus nuvylęs. „Aš visus nuvyliau ir jaučiu, kad niekada nepasikeisiu ir netapsiu geresnis. Myliu merginą, bet jaučiu, kad nesu jai pakankamai geras. Pradėjau tikėti, kad mano gyvenimas neturi prasmės. Nuolat bandau ką nors daryti, bet man nuolat nepavyksta“, – tikino laiške A.K.Biggsas.

Kadangi vaikinas jau ne kartą anksčiau grasino nusižudyti, bet to nepadarė, svetainės moderatoriai šio jo laiško nepriėmė rimtai, o kai kurie lankytojai netgi ragino įgyvendinti grasinimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius