-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamatykite: pirmoji pasaulyje „Mamos knyga“, kuri auga kartu su besilaukiančia mama

Nėštumas ir vaikelio laukimas yra vienas svarbiausių ir gražiausių momentų moters gyvenime. Todėl kompanija „Bell-net OBSTETRICS“ norėjo padėti būsimoms mamoms šią nepakartojamą patirtį padaryti dar ypatingesne.
„Mamos knyga“
„Mamos knyga“ / „DENTSU Nagoya“ nuotr.
Temos: 1 Mama

Todėl kompanijos užsakymu Japonijos reklamos agentūra „DENTSU Nagoya“ sukūrė nuostabią ir pirmąją pasaulyje knygą, kuri auga kartu su besilaukiančia mama. „Mamos knyga“ („Mother Book“) prieš keletą dienų vykusiame didžiausiame kūrybiškumo festivalyje „Kanų Liūtai“ sulaukė didelio dėmesio. Žiuri sprendimu, knygos kūrėjai buvo apdovanoti auksiniu „Kanų Liūtų“ dizaino kategorijoje. Žiūrovai apdovanojimų ceremonijoje taip pat  buvo sužavėti šia idėja ir kūrėjus pasitiko audringomis ovacijomis.

VIDEO: MOTHER BOOK

„Mamos knygą“ sudaro 40 puslapių, kurie atitinka nėštumo savaičių skaičių. Kiekvieno puslapio dizainas padeda besilaukiančioms mamoms suprasti ir dar labiau pajausti, kaip auga jų vaikelis kiekvieną savaitę. Knygos puslapiai auga kartu su vaikeliu. Ši knyga gali tapti savotišku mamos dienoraščiu priglaudžiančiu besilaukiančios moters jausmus ir mintis.

„Mamos knyga“ padeda būsimos mamoms išsaugoti gražiausias nėštumo akimirkas ir mintis. Galiausiai tokia knyga gali tapti neįkainojama dovana vaikeliui, kai paaugs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius