-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Parodoje „Resta 2014“ startuos unikalios vežimėlių lenktynės „Vežu savo moterį“

Visiems gerai žinoma paroda „Resta“ kasmet dalyviams pateikia vis daugiau staigmenų. Šiais metais parodos svečių laukia unikalios vežimėlių lenktynės „Vežu savo moterį“.
Lenktynės „Vežu savo moterį“.
Lenktynės „Vežu savo moterį“. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Paroda

Balandžio 26 d., šeštadienį, 15 val. lauko stende L5.30 bus rengiamos unikalios, dar niekada neorganizuotos lenktynės, kuriose įrankių vežimėliu veždami moteris jėgas išbandys greičiausi vyrai. 

„Minėdami 20-uosius savo gyvavimo metus, nusprendėme parodoje sudalyvauti netradiciškai. Vežimėlių lenktynės „Vežu savo moterį“ nereiškia, kad vežti turite tik savo moterį. Tai gali būti žmona, meilužė, kolegė, draugė, dukra, mama, sesuo ar kita pažįstama, o gal ir nepažįstama moteris“, – šypsosi lenktynių organizatoriai.

„Vežu savo moterį“ lenktynių metu bus skiriama trasa su kliūtimis, kurias reikės įveikti kuo greičiau. Greičiausiai porai atiteks „DeWalt XR“ radijas su akumuliatorių krovimo funkcija. Norintiems sudalyvauti ir išbandyti savo jėgas tereikia užsiregistruoti telefonu 867943331 arba el. paštu: info@irankispliu.lt, nurodant savo komandos pavadinimą bei dalyvių vardus, pavardes ir telefono numerį.

Tokios netradiciškos ir išskirtinės lenktynės garantuoja nepamirštamų emocijų, geros nuotaikos pliūpsnį bei galimybę pasivaržyti tarp greičiausiųjų ir laimėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius