Pasaulinio konkurso nugalėtojos vaizduotė įgyvendinta ant žinomos Londono elektrinės „Battersea Power Station“ bokštų

„Bombay Sapphire“ antrus metu iš eilės numeris 1 premium kokybės džinas pasaulyje, vaizduotę pavertė realybe. Tai projekto „Išlaisvink savo vaizduotę“ kulminacija. 3D projekcija parodyta ant visiems puikiai žinomos elektrinės „Battersea Power Station bokštų“.
Pasirodymo akimirka
Pasirodymo akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Rimas Valeikis

Projekto startavo 2010 metų gruodį, tuo metu „Bombay Sapphire“ paskelbė konkursą, kurio pagrindinė mintis – atskleisti vaizduotę. Vienintelė būtina sąlyga, kad mintis įkvėptų naujos „Bombay Sapphire“ 3D projekcijos sukūrimą. Visa konkurso eiga buvo aprašoma socialiniame tinklapyje „Facebook“. Čia nariai balsavo už jiems patraukliausias mintis – finaliniame etape rungėsi menininkai iš 10 šalių: Albanijos, Australijos, Kanados, Danijos, Vokietijos, Airijos, Lietuvos, Rumunijos, Jungtinės Karalystės ir JAV. Nugalėtoja tapo Erjola Valiaj iš Albanijos, kuri surinko daugiausiai „Facabook“ lankytojų balsų. Lietuvos atstovų Mariaus Zavecko ir Rimo Valeikio kūrinys atsilikęs vos keliasdešimt balsų liko antras.

Erjola dirbdama su geriausiais pasaulyje šios srities menininkais sukūrė naują 3D projekcija ir pamatė, kaip jos vaizduotė tampa realybe. Šiandien paskutinė šio projekto versija yra įkomponuota į „Bombay Sapphire“ projekciją, kuri pirmą kartą pristatyta ir pavaizduota ant Temzės upės kranto stūksančios elektrinės „Battersea Power Station“ bokštų.

Erjolos mintis nepaliko abejingo nei vieno, čia besikeičiantys vaizdai priminė tikrąją „Battersea Power Station“ paskirtį – elektros gamybą, vėliau vaizdai keitėsi tol kol pavirto į žinomą galvosūkį „kubiką rubiką“, po jo vaizdai susiję su Temzės vandens raibuliavimu – viską vainikavo geriausio pasaulyje džino „Bombay Sapphire“ pasirodymas. Puikiai suderinta muzika, sužavėjo ir pakerėjo visus susirinkusius žiūrovus.

VIDEO: Bombay Sapphire 4D 'Infused with Imagination'

„Aš buvau labai laiminga užėmusi pirmąją vietą šiame konkurse, mane užplūdo nepaprastas jausmas, kai pamačiau savo idėją ant tokio didingo pastato, tai tikra fantastika! Išpildymas atrodo daug geriau nei aš galėjau įsivaizduoti“, – teigia Erjola.

„Bombay Sapphire“ kvietė svečius iš viso pasaulio į prabangaus kruizinio Temzės laivo „The Silver Sturgeon“ denį. Čia raibuliuojanti Temzės upė ir vėsus „Bombay Sapphire“ kokteilis rankoje sukūrė nepakartojamą atmosferą unikalaus reginio stebėjimui.

Projekto ištakos yra „Bombay Sapphire“ džino sukūrimas, į šio gėrimo atsiradimą buvo pažvelgta kūrybiškai. Kaip? Tai yra paslaptis iki šiol. Galutinį receptą, pagal kurį džinas gaminamas ir šiandien, sukūrė Thomas Dakin 1761 metais. Dakino receptas ir rafinuotas distiliavimo metodas įtakojo naujos kokybiškų džinų eros pradžią. Žinia, jog iki šiol „Bombay Sapphire“ tęsia džino gamybą su autentišku variniu katilu, kurį įsigijo Dakin šeima 1831 metais, nepalieka abejonių, jog tai geriausias receptas išlikęs iki šių dienų!
„Bombay Sapphire“ džinas yra pirmasis premium kokybės džinas, kuris išryškino augalų reikšmę šiame gėrime. Visi ingredientai yra surenkami rankomis iš egzotinių šalių. Šie augalai ir garinis distiliavimo procesas sukuria nepakartojamą, švelnų ir kompleksišką „Bombay Sapphire“ skonį.

Bombay Sapphire džiną Lietuvoje platina UAB „Bennet Distributors“.

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius