Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą kartą sveikatingumo renginyje Lietuvoje – „Instagram“ ekranas

„Instagram“ ekranas – populiarėjantis pasaulyje, tačiau mažai kam žinomas Lietuvoje. #walk15 įgaus naują pavidalą, nes visos nuotraukos, pažymėtos šia grotažyme, atsiras Proenzi ArthroStop „Ėjimo varžybų“ ekrane.
Ekranas
Ekranas / Organizatorių fotomontažas

Jau šį šeštadienį Vilniuje vyks nemokamos, visai šeimai skirtos, Proenzi ArthroStop masinio „Ėjimo varžybos“, kuriose jau užsiregistravo 4 500 žmonių.

„Pirmiausia, noriu padėkoti visiems, kas jau užsiregistravo, dar labiau noriu padėkoti visiems, kurie iš anksto atsiims numerius, – sakė renginio organizatorė Vlada Musvydaitė. – Taip pat širdį glosto tai, kad nemažai žmonių jau parsisiuntė mūsų mobilią programėlę #walk15, kuri kasdien skaičiuoja žingsnius, taip pat joje galima matyti visas mūsų renginio trasas.

Viena iš motyvacijų eiti šių metų varžybose Vilniuje – žmonės, įdėję nuotrauką į „Instagram“, ir pažymėję ją #walk15, fotografiją akimirksiu perkels į didelį ekraną, kuris bus pastatytas Proenzi ArthroStop „Ėjimo varžybų“ starte.“

„Instagram ekraną“ į Lietuvą pirmieji iš Baltijos šalių atvežė „Prezentacijų spektras“. Kartą toks ekranas mūsų šalyje buvo naudotas, tačiau sveikatingumo renginyje tai dar neišbandytas dalykas.

„Džiaugiamės, kad šiuolaikinės technologijos prisideda prie sveikatingumo ir, manau, kad mūsų ekranas taps paskata dar daugiau viešinti sveikatingumo akimirkas“, – sakė įmonės generalinis direktorius Gediminas Vilčiauskas.

Jei renginio dalyvis nori, kad jo nuotrauką visi pamatytų didžiuliame ekrane, jam tereikia fotografiją įkelti į socialinį tinklą „Instagram“ ir pažymėti #walk15. Ekrane viena po kitos bus rodomos paskutinės 50 nuotraukų.

„Prie nuotraukos galite parašyti ir žinutę, palinkėjimą, sveikinimą pasidalinti emocija, – pasakojo „Prezentacijų spektro“ generalinis direktorius G.Vilčiauskas. – Socialiniai tinklai dabar yra labai populiarūs, žmonės juose yra labai aktyvūs, tad mums kilo mintis padaryti tokią viešą paslaugą: sudaryti galimybę pasidalinti akimirkomis ne tik socialiniame tinkle, bet ir renginio metu, kad galėtų visi pamatyti užfiksuotas akimirkas.“

Visi, įveikę Proenzi ArthroStop „Ėjimo varžybų“ trasą, gaus medalius, visi dalyviai turės ir popierinius žemėlapius. Nevengiantys šiuolaikinių technologijų, galės naudotis programėle #walk15, kurioje pažymėti ir aprašyti pažintiniai Verkių regioninio parko trasos objektai. Šiuo metu #walk15 programėlėje jau yra 5 trasos skirtinguose Lietuvos miestuose – dvi Vilniuje, Druskininkuose, Nidoje ir Kaune. Programėlė taip pat skaičiuoja kalorijas, joje rodomas atstumas, nueitas žingsniais ir kilometrais.

„Prieš įsiinstaliuojant programėlę, reikia įvestis savo svorį ir ūgį, bet tik tam, kad būtų apskaičiuotos kalorijos, kurias sudeginsite eidami, – pasakojo sveikatingumo motyvatorė V.Musvydaitė. – Visi klausia, kodėl programėlė taip vadinasi. Mes norime, kad jūs kasdien nueitumėte bent 15 000 žingsnių, tiek pat, kiek Proenzi ArthroStop „Ėjimo varžybų“ metu.“

Nemokamos Proenzi ArthroStop „Ėjimo varžybos“ Vilniuje vyks balandžio 22 dieną, startas – 12 val. Balsio ežero paplūdimyje. Daugiau informacijos ir registracija www.ejimovarzybos.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius