Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po jaudinančio benamio poelgio žmonės jam paaukojo jau daugiau nei 100 tūkst. dolerių

Tūkstančius žmonių sugraudinęs benamis Thomas nebeskurs. Geraširdžio poelgio sujaudinti interneto vartotojai jam jau paaukojo daugiau nei 100 tūkst. dolerių.
Benamis gavo 100 dolerių.
Benamis gavo 100 dolerių. / Stop kadras

Istorija prasidėjo režisieriui Joshui Paleriui Linui nusprendus patikrinti, kam benamis išleistų 100 dolerių. Priėjęs prie pirmo pasitaikiusio benamio vyro, Joshas padavė jam pinigus. Juos gavęs benamis akivaizdžiai džiaugėsi.

Thomas iš parduotuvės išėjo su sunkiais krepšiais ir pasuko pas kitus benamius.

Joshas paslapčia sekė Thomą ir jį filmavo, norėdamas sužinoti, kur bus išleisti pinigai. Kai vyras pasuko gėrimų parduotuvės link, vaizdas neatrodė daug žadantis.

Thomas iš parduotuvės išėjo su sunkiais krepšiais ir pasuko pas kitus benamius. Tačiau iš krepšių jis išsitraukė maisto ir juo pasidalino su kitais likimo nuskriaustaisiais.

Josho „Youtube“ patalpintas vaizdo įrašas sujaudino daugybę žmonių. Jie atsiliepė į režisieriaus kvietimą paaukoti benamiui. Tuo metu, kai „Business Insider“ buvo išspausdintas sraipsnis, Thomui per keturias dienas buvo paaukoti 103 tūkst. dolerių. Panašu, kad tai – ne viskas, nes pinigai dar bus renkami 27 dienas.

Thomas režisieriui papasakojo, kaip atsidūrė gatvėje. Jam teko mesti darbą, kad galėtų rūpintis tėvu, kuris sirgo vėžiu. Po dviejų savaičių, kai mirė tėvas, Thomas neteko ir motinos. Namas, kuriame trijulė gyveno buvo parduotas, o jis atsidūrė gatvėje. „Daugybė žmonių tėra aplinkybių aukos“, – pridūrė jis.

VIDEO: Slapčia filmuojamas benamis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius