Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje daugėja pranešimų apie neva matytus sniego žmones

Per paskutines kelias savaites Rusijoje užfiksuoti trys pranešimai apie pastebėtą sniego žmogų, praneša „Fox news“. Visi tokie pranešimai užfiksuoti Sibire.
Nepale aptikta „sniego žmogaus“ pėda
Tariamo „sniego žmogaus“ pėda / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rusija

Vienas sniego žmogų neva matęs liudininkas pasakoja: „Mes nesusipratę sušukom – ar jums reikia pagalbos? Tačiau jis nubėgo, o jo visas kūnas buvo padengtas kailiu. Jis bėgo ant dviejų kojų, o kitomis galūnėmis skynėsi kelią tarp krūmų“.

Liudininkas sako, kad tai nebuvo lokys, nes jis žino, kad lokiai vaikšto ant keturių kojų. „Mano matytas padaras bėgo ant dviejų kojų“, – sako jis.

Antrą kartą tariamas sniego žmogus buvo pastebėtas po kelių dienų. Šį kartą jį pastebėjo žvejys, kuris tuo metu buvo netoli upės kranto. „Mes pamatėme aukštus gyvūnus, kurie atrodė kaip žmonės“, – pasakojo jis.

„Mūsų žiūronai buvo sugedę, tad negalėjome jų gerai matyti. Mes jiems mojavome. Tačiau jie nieko neatsakė, bet skubiai nubėgo atgal į mišką. Mes supratome, kad jie buvo apsirengę ne tamsiais drabužiais – tai buvo jų kailis. Jie vaikščiojo kaip žmonės“, – rašoma liudininkų pranešime.

Trečias pranešimas apie neva pastebėtą sniego žmogų užfiksuotas nacionaliniame parke.

„Jis neatrodė kaip lokys, skubiai pasislėpė miške, prieš tai sulaužęs kelias medžių ir krūmų šakas“, – pasakojo liudininkas, miškininkas Sergejus Adlyakovas.

Sniego žmonių ekspertu besiskelbiantis Igoris Burtsevas teigia, kad šie liudijimai yra svarbūs.

Jis pasakojo, kad praėjusiais metais per vieną mokslinę ekspediciją jam pavyko rasti sniego žmogaus plaukų, tačiau jų DNR tyrimų duomenys nebuvo paviešinti.

Tyrėjas tikina, kad šis padaras – trūkstama evoliucijos grandis tarp neandartaliečių ir šiuolaikinių žmonių. Anot I.Burtsevo, Rusijos Kamerovo regione gyvena apie 30 sniego žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius