Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos turtuoliai skundžiasi dėl nutrauktų skrydžių nebegalintys gardžiuotis austrėmis

Turtingi rusai virkauja pristigę austrių ir persikų, kurių tiekimas nutrūko, kai dėl vulkaninių pelenų debesies, pasklidusio iš vieno Islandijos ugnikalnio, buvo uždaryta Europos oro erdvė, trečiadienį pranešė vienas populiarus dienraštis.
Rusijos turtuoliai
Rusijos turtuoliai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kai kuriose prabangiausiose Rusijos sostinės parduotuvėse nebeliko neįtikėtinai brangių jūros gėrybių ir vaisių iš Ispanijos, Prancūzijos ir Italijos, kuriais dažnai gardžiuojasi Maskvos „grietinėlė“, rašoma dienraščio „Komsomolskaja Pravda“ pirmajame puslapyje išspausdintame straipsnyje.

Viename Maskvos priemiestyje veikiančios prabangios parduotuvės darbuotojas sakė, kad austrėmis, kurios išlieka šviežios dešimt dienų, ateinantį šeštadienį rengiamuose pokyliuose jau tikriausiai neteks mėgautis.

„Bus siaubinga, jeigu jų nespės atvežti“, – darbuotojas skundėsi dienraščiui.

Iš Ispanijos įvežamus persikus, kurių kilogramas kainuoja 1 250 rublių (apie 110 litų), pakeitė daug pigesni abrikosai iš kaimyninio Azerbaidžano, tačiau pinigingi rusai suka nuo jų nosis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius