Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalis viešbutyje šalia Venecijos – 1 centas

Keturių žvaigždučių viešbutis šalia Venecijos už vieną euro centą savaitgaliui. Neįtikėtina, bet tai tiesa – dėl administracijos klaidos už šią kainą kambariai rezervuoti daugiau nei metams į priekį.
Viešbučio kambarys
Viešbučio kambarys / BFL/Sauliaus Žiūros nuotr.

Romantiško savaitgalio pasiūlymas „Crowne Plaza“ viešbutyje turėjo būti kiek kitoks – kambarys už pusę kainos, tačiau dėl darbuotojų kaltės tinklalapyje buvo paskelbta 0,01 euro kaina.

25 km nuo Venecijos nutolusiame Quarto D'Altino miestelyje esančio viešbučio pardavimų vadybininkas Fulvio Danesinas teigė, kad pirma buvo manoma, jog kainą pakeitė kompiuterinis įsilaužėlis. Vėliau paaiškėjo, kad suklydo kažkuris viešbutį valdančios kompanijos IHG, esančios Atlantoje, JAV, darbuotojas.

1 cento pasiūlymas galiojo tik sekmadienio naktį, tačiau to užteko, kad vietos būtų užsakytos iki 2010 m. spalio mėnesio. Pasak Monikos Smith, IHG atstovės spaudai, iš viso rezervacija patvirtinta 228 klientams, kurie užsisakė 1400 nakvynių. Ji tvirtino, kad šiems žmonėms neteks mokėti daugiau nei 1 centą – esą nors kaina buvo nurodyta klaidingai, tačiau pažadų bus laikomasi.

151 kambario viešbutyje įprastos kambarių kainos siekia 90–150 eurų (310–525 litų) už parą. Pranešama, kad nuostoliai dėl šios klaidos sieks apie 90 tūkst. eurų (310 tūkst. litų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius