-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sekmadienis – sporto diena“ vėl kviečia visus aktyviai leisti laisvalaikį Gedimino prospekte

Pirmas projekto „Sekmadienis – sporto diena“ renginys nepaliko abejingų ir Gedimino prospektas kelias valandas virto šurmuliuojančia bei aktyvia sporto pramogų zona, kurioje kiekvienas galėjo atrasti sau patinkantį sporto užsiėmimą bei tiesiog šokti ir mankštintis pačioje miesto širdyje. Todėl Vilniaus savivaldybės įmonė „Sveikas miestas“ tradiciją tęsia.
„Sekmadienis – sporto diena“ Gedimino prospekte
„Sekmadienis – sporto diena“ Gedimino prospekte / „Sveiko miesto“ nuotr.

Šį sekmadienį, gegužės 12 d., nuo 10 val. iki 15 val. Gedimino prospekto atkarpoje, esančioje nuo „McDonald‘s“ iki buvusios „Fluxus“ ministerijos vyks sporto turnyrai, pamokos, treniruotės ir šokių pamokos, renginiui spalvų ir stilingumo suteiks graffiti piešinys – Aš Myliu Vilnių! Gerą nuotaiką garantuos DJ MeCool (Mindaugas Mikulėnas), kuris jau ruošia savo geriausias plokšteles.

2013 m. gegužės 12 d. „Sekmadienio – sporto dienos“  programa:

Mankštos ir sveikatingumo užsiėmimai:

11–11.45 val. „Tarptautinės Tai Chi Chuan ir Chi King“ asociacijos profesionalus treneris Jevgenijus Piulskis kvies visus subalansuoti savo kūną ir mintis sveikatingumo mankštos Tai Či metu;

11.45–12.15 val. Kovos menų bei sveikatingumo mankštų trenerė Simona Honiball, atstovaudama „Kokoro-No-Kai ir Kovos menų centrą“ nusiteikusių aktyviai pajudėti, lauks „Body Combat“ treniruotėje.

12.15–13.15 val. „Čempionų stovykla“. Šį sekmadienį ruošiama tikra „bomba“ Jūsų pilvo presui. Į išskirtinę treniruotę visus kvies garsi pilateso trenerė Kristina Zainčenkovienė.

13.20–15 val. Gatvės šokių pamokos.

Šio sekmadienio sporto diena praturtės ir gatvės šokiais. Šaunioji gatvės šokių studija „Skillz“ kvies visus pajudėti ir išbandyti gatvės šokių žingsnelius bei suorganizuos ne vieną smagų pasirodymą.

Sveiko miesto nuotr./Sekmadienis  sporto diena Gedimino prospekte
„Sveiko miesto“ nuotr./„Sekmadienis – sporto diena“ Gedimino prospekte

Kovų menų treniruotės 10–15 val.:

Lietuvos tradicinio UŠU asociacija „Shaolin“ kvies visus savo jėgas išbandyti tradicinėje UŠU treniruotėje;

šaunioji Lietuvos Aikido Aikikai Federacija, visus norinčius supažindins su aikido filosofija, parodys aikido technikos elementus;

Vilniaus tradicinio karatė do klubas „Puma“ pristatys pagrindinius karatė elementus;

Kitos sporto treniruotės:

Lietuvos grindų riedulio federacija savo zonoje supažindins su grindų riedulio subtilybėmis, ves specialias treniruotes įrengs grindų riedulio aikštelę suaugusiems ir atskirą aikštelę mažiesiems. Veiks dvi speedminton‘o aikštelės kur visi norintys galės išbandyti šį be galo azartišką žaidimą.

10–15 val. Aktyvios atviros zonos:

Gatvės krepšinis, turnyrai, parodomosios varžybos drauge su „Vilniaus krepšinio mokykla“;

Stalo futbolo turnyrai. Populiariausieji stalo futbolo klubo „Foosin“ atstovai kvies dėl geriausiųjų vardo kovoti atviruose stalo futbolo turnyruose;

„Hesburger“ stalo teniso turnyrai;

Lauko teniso turnyrai;

„Tu esi stebuklas“ relaksacijos zona. Tie, kas norės renginio metu šiek tiek atsipalaiduoti, pamedituoti, tai galės padaryti su svečiu iš Indijos – Vidhi Chhariya, kuris vieši Lietuvoje dalyvaudamas projekte „Tu esi stebuklas“, taip siekdamas ir Lietuvos visuomenę supažindinti su Rytų propaguojama meditacijos, jogos, masažo praktika.

10–14 val. – nupieškim „AŠ MYLIU VILNIŲ“!

Lietuvos vaikų ir jaunimo centro grafičio studijos vadovas Mindaugas Tiknius savo sukurtu piešiniu išreikš meilę Vilniui, taip pat mielai leisis į diskusijas su norinčiais atrasti atsakymą: Grafičiai – menas ar vandalizmas?

Grafičiai – nepaprastai įdomi meno šaka, kuri jaunimui asocijuojasi su ekstremalumu, hip hop muzika ir pramoniniais daugiabučių rajonais, vyresniajai kartai – su margaspalviais, jų manymu, kartais nebepataisomai „sudarkytais“ pastatais, tiltais, sienomis...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius