Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šį penktadienį Vilniuje bus dalinama „Mamų mugės“ metu surinkta labdara

Šį penktadienį Vilniuje bus dalinama labdara sunkiai besiverčiančioms šeimoms. Vaikiškus bei nėščiųjų rūbus ir kitus daiktus, surinktus šį pavasarį vykusio didžiausio Lietuvoje komiso ir labdaros renginio „Mamų mugės“ metu dovanoja Vilniaus ir Kauno mamos.
„Mamų mugė“
„Mamų mugės“ akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Labdara VšĮ „Mamų mugės“ ir Nacionalinio aktyvių mamų sambūrio (NAMS) iniciatyva, bus dalinama šį penktadienį, liepos 11 d. Lazdynų seniūnijoje (Erfurto g. 29), Vilniuje nuo 17 val. Planuojama kad iš viso bus išdalinta apie 20 m3  (daugiau nei sunkvežimis) rūbų ir daiktų, tinkamų šeimoms, auginančioms vaikus iki 14 m.

„Šią labdarą dalinsime visoms šeimoms, kurios kreipsis ir nuoširdžiai tikime, kad ji atiteks toms vaikus auginančioms šeimoms, kurioms iš tiesų jos reikia“ – teigia NAMS atstovė Rasa Žemaitė.

Dalis šio pavasario VšĮ „Mamų mugės“ dalyvių paaukotos labdaros, kurios buvo surinkta apie 35 m3 (apie pora sunkvežimių), jau pasiekė vaikus ir šeimas, kurioms reikia paramos. Lietuvos didžiosios kunigaikštienės Birutės karininkų šeimų moterų draugija pasirūpino, kad vaikiškais drabužiais būtų aprūpintas VšĮ Vaikų ir paauglių socialinis centras Nemenčinėje, parama taip pat pasiekė sunkiai besiverčiančias šeimas, gyvenančias Ignalinos, Elektrėnų, Kauno, Lazdijų ir Trakų rajonuose.

Gyvuodama trečius metus VšĮ „Mamų mugė“ jau yra surinkusi ir išdalinusi daugiau nei 100 m3 labdaros. „Ypatingai džiaugiamės, kad kaskart vis daugiau „Mamų mugės“ dalyvių pasirenka nebesusigrąžinti mugėje neparduotų daiktų, o paaukoti juos labdarai, tad vis daugiau sunkiai besiverčiančių šeimų gali gauti jiems taip reikalingų vaikiškų drabužių. Visų jų bei „Mamų mugės“ ir labdarą dalijančių organizacijų vardu noriu nuoširdžiai padėkoti visoms šioms mamoms (jų bendras skaičius šį pavasarį perkopė 2000), kurios rūpinasi ne tik savais vaikais, bet ir tais, kurių gyvenimo sąlygos sudėtingesnės“ – socialinės iniciatyvos rezultatais džiaugiasi „Mamų mugės“ iniciatorė Jurga Barbora Jauniškienė.

„Mamų mugės“ nuotr./Žemėlapis
 

VšĮ „Mamų mugė“ taip pat dėkoja pašto tarnybai LP EXPRESS, kuri pasirūpina kad didelės siuntos pasiektų atokiausius Lietuvos miestus ir kaimus.

Išaugtus žieminius bei rudeninius vaikų rūbelius ir daiktus „Mamų mugės“ organizatoriai kviečia parduoti arba paaukoti ateinančioje rudens mugėje, kuri vyks rugsėjo 12–14 dienomis Kaune (PLC „Mega“) ir rugsėjo 26–28 d. Vilniuje („Litexpo“ parodų rūmuose).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius