Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Škotijoje pagaminta stipriausia pasaulyje degtinė

Škotijos alkoholinių gėrimų gamybos kompanijos „Pincer“ specialistai sukūrė stipriausią pasaulyje degtinę. Alkoholio dalis degtinėje „Pincer Shanghai Strength“ sudaro 88,8 proc. Ši degtinė skirta specialiai eksportuoti į Kiniją, skelbia vietos laikraštis „The Scotsman“.
Degtinė
Degtinė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Degtinės stiprumo skaičius nėra atsitiktinis. Degtinę „Pincer Shanghai Strength“ Škotijos kompanija pagamino būtent eksportui į Kiniją, nes šioje Azijos šalyje aštuonetas yra laikomas laimę nešančiu skaičiumi.

Į Kiniją degtinė bus tiekiama juodos ir aukso spalvų butelyje, skirtingai nuo tradicinio „Pincer“ degtinės juodos ir sidabrinės spalvų butelio. Degtinės butelis kainuos apie 100 eurų.

Likusiam pasauliui „Pincer“ ir toliau tieks 38 laipsnių stiprumo degtinę, kuri gaminama iš kalnų šaltinių vandens, pilama šeivamedžio ekstrakto.

Verta paminėti, kad škotai gamina ne tik stipriausią pasaulyje degtinę. Neseniai čia buvo pagamintas stipriausias pasaulyje alus, kuriame alkoholio dalis sudaro 55 proc. Škotija taip pat garsėja 60 laipsnių stiprumo džinu „Blackwood Vintage Dry Gin 60“ bei 91,2 laipsnio viskiu „Bruichladdich X4“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius