-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Starbucks“ teko atsiprašinėti, kai jų kavos virėjas mokytojos gėrimą išpaišė satanistiniais simboliais

Kavinių tinklo „Starbucks“ atstovai atsiprašė Luizianos mokyklos mokytojos, kai jai kavos buvo patiektos su karamele išpaišyta pentagrama ir skaičiais „666“, rašo „The Independent“.
Moters skundas dėl „Starbuck“ kavos
Moters skundas dėl „Starbuck“ kavos

Mokytoja Megan K. Pinion savo pyktį išliejo „Facebook“ socialiniame tinkle. Įkėlusi nuotrauką su „satanistiška kava“ ji parašė ir ilgą paaiškinimą, kodėl toks incidentas ją papiktino.

„Žvaigždė gal ir nieko, nes ji yra ir “Starbucks„ logotipe. Bet “666„ buvo įžeidimas. Aš jokiu būdu neteisiu kavos virėjo įsitikinimų ar kritikuoju jo gražų darbą, tačiau aš smerkiu jo profesionalumo stoką ir pagarbos kitiems nebuvimą“, – rašė ji.

Skaičiai 666 dažnai siejami su antikristu, satanizmu ir velniu. Penkiakampė žvaigždė – pentagrama – taip pat dažnai laikoma šėtono simboliu

Moteris taip pat parašė, kad ji dirba mokytoja, ir jeigu ji ateistų vaikui bandytų brukti katalikiškus simbolius, ji galėtų būti paduota į teismą. „Aš esu katalikė ir labai norėčiau kasdien dalintis savo tikėjimu. Laimei, aš turiu pakankamai sveiko proto elgtis profesionaliai ir pagal etikos normas. Galbūt jūs tą galėtumėte pasiūlyti ir šiai vietai“, – apie „Starbucks“ kavinę rašė M.K.Pinion.

Visgi ji negalėjo pasakyti, kuo barista vardu. „Buvau taip pasibaisėjusi, kad net neprisiverčiau į jį pažiūrėti“, – rašė moteris.

Skaičiai 666 dažnai siejami su antikristu, satanizmu ir velniu. Penkiakampė žvaigždė – pentagrama – taip pat dažnai laikoma šėtono simboliu.

„Starbucks“ atstovas spaudai pranešė, kad kavos tinklas atsiprašė mokytojos ir pradėjo tyrimą dėl incidento.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius