Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Studentų korporacijos vilniečius kviečia į orientacines žaidynes

Lietuvos studentų korporacijos vienija jėgas ir jau ketvirtus metus iš eilės visus norinčius Kovo 11-ąją kviečia dalyvauti orientacinėse žaidynėse "Paskui nepriklausomybę" bei tokiu būdu paminėti Lietuvai itin svarbią datą.
Paminklas Adomui Mickevičiui
Paminklas Adomui Mickevičiui / Arkadijaus Babachino/Fotografas.co nuotr.

„Žaidynių startas“ numatomas kovo 11 d. 12:30 val. Adomo Mickevičiaus skvere. Organizatoriai šiemet kvies prisiminti reikšmingus lietuvių literatūros laimėjimus ir žaidynėse sekti „literatų pėdsakais“. Studentai dalyviams žada ne tik įdomias užuominas, puikią nuotaiką bei nemažai iššūkių, bet ir puikius rėmėjų įsteigtus prizus greičiausiai įveikusiems žaidynių trasą.

Organizatorių nuotr./2016 m. žaidynių akimirka
Organizatorių nuotr./2016 m. žaidynių akimirka

Orientacines žaidynes organizuoja VU TSPMI studentų korporacija „RePublica“ ir VU Istorijos fakulteto studentų korporacija „Tilia“.

Visi norintys dalyvauti ir aktyviai paminėti Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną yra kviečiami registruotis el.paštu paskui.nepriklausomybe@gmail.com.

Elektroniniame laiške būtina nurodyti dalyvaujančios komandos pavadinimą, komandos narių skaičių (komandą turėtų sudaryti 4-6 žmonės), vieno komandos atstovo vardą, pavardę, telefono numerį ir el. pašto adresą.

Kasmet vis didesnio populiarumo sulaukiančių ir jau tradicija tampančių orientacinių žaidynių organizatoriai perspėja, kad dalyvaujančių komandų skaičius yra ribotas, ir skatina skubėti registruotis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius