Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sveikinosi nosimi

Atvykęs į Naująją Zelandiją 33-ejų futbolininkas Davidas Beckhamas, kaip ir pridera maorių kultūrai, turėjo pasisveikinti su vietos gyventojais pasitrindamas nosimi.
Žengus ant Naujosios Zelandijos žemės D.Beckhamui su komandos draugais teko sveikintis su oro uostą užplūdusiais gerbėjais. Suaugusieji maoriai pagal savo paprotį su futbolininku trynėsi nosimis.
Žengus ant Naujosios Zelandijos žemės D.Beckhamui su komandos draugais teko sveikintis su oro uostą užplūdusiais gerbėjais. Suaugusieji maoriai pagal savo paprotį su futbolininku trynėsi nosimis. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Aucklando oro uoste garsenybę ir visą Los Andželo „Galaxy“ komandą pasitiko visas pulkas gerbėjų. Naujojoje Zelandijoje vietinis pasisveikinimas vadinasi „hongi“, būtent taip oro uoste su vietinių delegacija turėjo pasisveikinti futbolininkai. Jiems buvo surengta iškilminga sutiktuvių ceremonija.

Vietos paparacai dirbo be poilsio visą parą, kol „pagavo“ juoką keliančių kadrų. „Nosimi D.Beckhamas ne tik trynėsi, bet ir ją krapštė!“, - tokios antraštės kaip mat sužibo pasaulio spaudoje. „Auksinius“ kadrus fotografai pagavo tuomet, kai futbolininkas mėgavosi vienatvės akimirka bėgdamas bėgimo takeliu viešbučio sporto salėje. Jo komandos draugai tuo metu ilsėjosi savo kambariuose.

Praėjusį kartą D.Beckhamo komanda Naujojoje Zelandijoje lankėsi praėjusių metų gruodį. Tąsyk į varžybas sugūžėjo daugiau kaip 32 tūkst. šio sporto gerbėjų.

Tąsyk „Galaxy“ atvykimas buvo taip reklamuojamas, kad net futbolininkų treniruotėse lankėsi apie 15tūkst. žiūrovų. Didžiulio dėmesio sulaukė ir pats D.Beckhamas, kurio kiekvienas judesys buvo detaliai aprašomas vietinėje spaudoje bei aptariamas interneto pokalbių svetainėse.

„Beckhamo“ manija pasiekė savo kulminaciją tada, kai vienas futbolininko gerbėjų internetiniame aukcione mėgino parduoti D.Beckhamo pietų likučius, tarp kurių buvo „viena bulvių lazdelė, kurios nesuvalgė Davidas“. Los Andželo „Galaxy“ draugiškas rungtynes su Okeanijos rinktine Naujoje Zelandijoje sužais šeštadienį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius