Apklausa parodė, kad 64 proc. dirbančių lietuvių visada skiria laiko pusryčiams. 22 proc. pusryčius valgo tuomet, kai spėja, o 14 proc. pusryčių nevalgo arba tai daro retai. Vertinant pusryčių racioną, dauguma (82 proc.) teigė dažniausiai valgantys sumuštinius. Daugiau negu pusė (53 proc.) respondetų prisipažino valgantys paprastus sumuštinius su sviestu, mėsa ir sūriu, 33 proc. renkasi skrudintą duoną su įvairiais pagardais, o 9 proc. sumuštinius kepa specialioje sumuštinių keptuvėje. Lietuviai per pusryčius taip pat mėgsta valgyti jogurtą, varškę bei kitus pieno produktus (10 proc.).
Ketvirtdalis dirbančių lietuvių pusryčius valgo ne namie, bet atėję į biurą. 12 proc. pusryčius pavalgo pakeliui į biurą, o likusi dalis (63 proc.) tai spėja padaryti dar namie. Biure pusryčius valgantys asmenys beveik taip pat dažnai renkasi skrudintą duoną su įvairiais pagardais (41 proc.), kaip ir paprastus sumuštinius (51 proc.), tuo tarpu dauguma namie valgančiųjų (61 proc.) renkasi įprastus sumuštinius. Be to, pusryčiaujantys biure dažniau negu valgantys namie renkasi jogurtą, varškę ar kitus pieno produktus (18 proc.).