Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainietis giriasi nugalabijęs čiupakabrą – ožkų vampyrę (video)

Ukrainos Černigovo srities valstiečiai tvirtina nugalabiję vadinamąją ožkų vampyrę čiupakabrą.
Ukrainos čiupakabra
Ukrainos čiupakabra / Filmuotos medžiagos kadras
Temos: 1 Ožka

Čiupakabra – paslaptingas gyvūnas, pjaunantis naminius gyvūnus Pietų Amerikoje. Atsiginti jo nepadeda jokios apsaugos ar užraktai, nes čiupakabrų intelekto koeficientas labai aukštas.

Plėšrūnai, tokiu būdu naikinantys gyvūnus Ukrainoje, ne veltui lyginami su Pietų Amerikos pabaisomis čiupakabromis (liet. – „iščiulpiantis ožkas“, „ožkų vampyras“).  Tačiau Ukrainos čiupakabros – gudresnės ir godesnės (plačiau apie jas).

Ožkų vampyrės jauniklis?

Ukrainos Čemero kaime dvi mergaitės pamatė keistą gyvį: šuns galva, kengūros kūnas, oposumo uodega. Tik be kailio. Mergaitės skubiai pakvietė tėvą. Jis pagal pėdsakus žolėje ėmė sekti keistą žvėrį. Karingai nusiteikęs ukrainietis savo pasiekė – radęs gyvūną, jį nugalabijo šakėmis.

Apžiūrėjus gyvūną iš arčiau paaiškėjo ir daugiau detalių: jis buvo panašus į lapę be kailio. Bet, mergaičių teigimu, gyvūnas vaikščiojo ant užpakalinių galūnių, panašiai kaip kengūra, praneša ТСН.ua. Taigi tai nėra lapė.

Vėliau mergaitės prasitarė, kad sumedžiotas žvėris yra žymiai mažesnis už jų matytą, tad nuspręsta, kad tai čiupakabros jauniklis. Dabar kaime paskelbtas karas ožkų vampyrėms, joms spendžiami spąstai.

Beje, veterinarai atsisakė daryti žvėries skrodimą. Jie tenustatė, kad čiupakabra yra vyriškos lyties ir  gali būti dviejų mėnesių. Tad gyvį apžiūrėjo medžiotojai.

Jie suskaičiavo, kad čiupakabros priekinės galūnės su penkiais pirštais, užpakalinės – su keturiais. Stebina didelės iltys ir ilgoka uodega.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius