-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Uždarytą Vilniaus „Gravity“ pakeis naujai sužibėsiantis „G Stars“

Ketvirtadienį senojo Vilniaus klubo „Gravity“ patalpas perėmė nauji savininkai. Pirmiausiai jie žada imtis kapitalinio remonto, kuris turėjo būti atliktas dar praėjusią vasarą, o tuomet prikelti šią meiliai klubinėtojų rūsiu vadintą vietą su pasaulinio lygio klubinės kultūros žvaigždėmis.
Klubo įėjimas
Klubo įėjimas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 „Gravity“

Skolų ir nemalonumų šleifą išsinešę ankstesni savininkai išsinešė ir „Gravity“ vardą. „Esame logotipo savininkai, valdome tinklalapį, bet žodis „Gravity“ mums nepriklauso. Tad klubas bus pavadintas „G Stars“, o prie įėjimo kabės ta pati pažįstama raidė G, tik šiek tiek patobulinta. Viliamės, kad kada nors tas pavadinimas grįš pas mus“, – sakė dabartiniai klubo savininkai Dainius Okunevas ir Michailas Moldavskis. Paklausti, kaip reaguoja į ankstesnio klubo vadovo ketinimus atidaryti klubą „Gravity“ kitoje miesto vietoje, jie tik šypsojosi. „Jei atidarys, mums tik geriau, galėsime susigrąžinti skolas“, – sakė M.Moldavskis.

Anot jo, ketinama visiškai perplanuoti sales, įrengti tvarkingus tualetus, rūkomuosius, pakeisti personalą, rūpintis, kokie lankytojai patenka į klubą. „Grįš stipri apsauga, įleisime tvarkingus, kultūringus žmones. Daug išgėrę nebus įleidžiami, o persistengę čia bus prašomi išeiti. Mūsų netenkina vaizdas, kai lankytojai guli ir miega, kas būdavo pastaruoju metu“, – sakė D.Okunevas. Jis daugeliui yra pažįstamas kaip žmogus, sukūręs Klaipėdos ir Palangos klubus „Honolulu“, o 1993–2006 metais pasirodydavęs didžėjo amplua, vyresniajai klubų lankytojų kartai pažįstamas kaip DJ Dūnia.

Netikėtas fiasko

„Sutvarkysime klubą nuo išėjimo iki įėjimo. Net įėjimo stogelis bus perdarytas. Mes nieko nežadame, tiesiog darome. Visa informacija apie tai, kas vyksta, bus prieinama internetu“, – žadėjo savininkai. Anot jų, viskas su „Gravity“ įvyko labai netikėtai. „Mes neplanavome tokios revoliucijos. Viskas nukrypo, kaip neturėjo. Kai pamatėme tą košmarą atvykę spalio mėnesį, pradėjome spausti tuometį klubo vadovą Arną. Praradome pusę metų, pinigų“, – neslėpė M.Moldavskis. Tiek jis, tiek D.Okunevas teigė besigailintys, kad klubo įvaizdis taip staigiai buvo sugadintas.

Kainos nesikandžios

Kalbėdami apie ateitį, vyrai buvo nusiteikę džiugiau. „Bus stulbinamų vardų. Atsivešime čia tokių garsių atlikėjų, kuriuos vežame į kitas šalis ir dėl to gauname išskirtines sąlygas. Čia pasirodys ir visi geriausi Lietuvos atlikėjai, Ryralio, Jovani, Kauno klubo „Exit“ rezidentai, Mindaugėlis, Mantinis ir kiti. Mes būsime oficiali Ibisos klubo „Amnesia“ atstovybė, festivalio „Kazantip“ atstovybė Baltijos šalyse“, – žadėjo naujieji savininkai. Jų teigimu, planuojama muzika primins senąjį „Gravity“, nors bus kiek švelnesnė, bet netrūks ir išties pogrindinių renginių. Didelės įtakos klubo kokybei turės ir naujausia, kokybiška garso bei vaizdo technika.

Pasak M.Moldavskio ir D.Okunevo, planuojama lanksti bilietų politika ir gana mažos įėjimo kainos, priklausomai nuo renginio – 10–35 Lt. Baro kainos taip pat, žadama, nesikandžios.

Grandiozinis naujojo klubo (J.Jasinskio g. 16C) atidarymas planuojamas kovo 4-ąją. Nauji buvusio „Gravity“ atstovai jau turi paruošę ir svečių pasirodymų tvarkaraštį iki pat birželio. Jį ketinama vilniečiams pristatyti jau artimiausiomis dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius