Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikiškuose televizijos kanaluose JAV netikėtai pademonstruoti „Playboy TV“ klipai

Vaikams skirtų televizijos kanalų „Kids On Demand“ ir „Kids Preschool On Demand“ eteryje Šiaurės Karolinoje buvo parodyti kanalo „Playboy TV“ programų anonsai.
„Playboy“ simbolis
„Playboy“ simbolis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša „BBC News“, vaizdo klipai, kuriuose rodytos apsinuoginusios moterys, buvo demonstruojami viršutiniame dešiniajame televizorių ekranų kampe – ten, kur paprastai rodomi vaikiškų laidų anonsai.

„Playboy“ klipai rodyti antradienį nuo 6.15 val. iki 8.15 val. vietos laiku septyniose valstijos apygardose. Programų retransliatorius „Time Warner Cable“ apie šią problemą sužinojo tik iš sunerimusių tėvų, kurie puolė skambinti į kompaniją. Tačiau kompanijos darbuotojams prireikė dar maždaug valandos, kol pavyko iš rytinės vaikų kanalų programos pašalinti nuogales.

„Time Warner Cable“ oficialiai atsiprašė už transliaciją ir pasiteisino, kad taip atsitiko dėl techninių problemų. Kompanija pareiškė, kad jos darbuotojai nesugebėjo savarankiškai aptikti techninės problemos priežasties, nes „Playboy TV“ klipai kažkodėl buvo rodomi tik keliose valstijos apygardose, o ne visoje valstijoje. Be to, „Time Warner Cable“ patikino, jog ėmėsi visų priemonių, kad ateityje panaši situacija nepasikartotų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius