-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Valstybės institucijų specialistai varžysis žiniomis

Valstybės tarnyboje – patys geriausi. Tai pademonstruoti gali valstybės institucijų specialistai, dalyvaudami ir varžydamiesi konkurse. Turimas žinias ir kompetencijas dalyviai turės progą panaudoti konkurso finalinio renginio metu atsakinėdami į „protų mūšio“ klausimus. Tokiu būdu bus išrinkta geriausia komanda.
Smegenys
Smegenys / Fotolia nuotr.

Valstybės institucijų specialistai, siekdami gerinti viešųjų paslaugų teikimo kokybę ir efektyvumą, nuolat mokosi ir kelia savo kvalifikaciją. Didžioji dalis tokių mokymų yra finansuojami Europos socialinio fondo lėšomis. 2007–2013 m. finansavimo laikotarpiu administracinių gebėjimų  valstybės tarnyboje stiprinimui ir viešojo administravimo efektyvumo didinimui buvo skirta daugiau kaip 600 mln. Lt.

Baigiantis šiam finansavimo laikotarpiui Vidaus reikalų ministerija, kuri administruoja didžiąją dalį mokymų projektų, nutarė įvertinti specialistų pastangas ir paskelbė konkursą „Valstybės tarnyboje – patys geriausi“. Jame jėgas gali išbandyti visos tokio tipo projektus įgyvendinusios valstybės institucijos.

Norint dalyvauti konkurse, institucijos turi suburti darbuotojų komandą, kurie atstovaus įstaigai gruodžio 6 d. vyksiančiame finaliniame renginyje. „Protų mūšio“ klausimų pagalba bus išrinkta ir apdovanota geriausia komanda – taip bus įvertintos specialistų kelerių metų pastangos, dalyvaujant įvairiuose mokymuose, keliant kvalifikaciją. „Protų mūšio“ forma buvo pasirinkta siekiant didesnio interaktyvumo ir dalyvių įtraukimo. Šio konkurso pagalba norima ne tik patikrinti specialistų žinias, tačiau juos paskatinti ir toliau tobulinti savo gebėjimus, nenustoti domėtis.  

Finaliniame renginyje varžysis apie 40 komandų, tai yra apie 200 įvairių sričių specialistų.

Tikimasi, kad pirmą kartą organizuojamas konkursas sulauks didelio susidomėjimo ir taps tęstiniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius