Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasarą Nidoje – saulės, muzikos ir tinklinio mėgėjų festivalis „Neringa FM Beachball FEST’16“

Pasakiškame Lietuvos kampelyje – Neringoje – jau devintus metus organizuojamos ir tradicija tapusios „Neringa FM BeachBall CUP“ šventės šią vasarą išaugs į tarptautinį tinklinio, saulės ir muzikos festivalį. Organizatoriai žada, kad šis unikalus renginys unikalioje vietoje suburs daugybę laimingų žmonių iš visos Europos, mėgstančių gerą muziką ir sportą.
„Neringa FM Beachball CUP“
„Neringa FM Beachball CUP“ / Organizatorių nuotr.

Šiais metais Nida taps tikra tinklininkų meka. Jau nuo pat Birželio mėnesio pradžios šiame kurorte rinksis tinklinio aistruoliai sustiprinti savo žaidimo sugebėjimus organizuojamose savaitinėse tinklinio stovyklose. Kiekvieną dieną vyksiančių treniruočių metu, kurias ves geriausi Lietuvos tinklininkai, bus galima įgyti nemažai pasitikėjimo savimi ir deramai pasiruošti artėjančioms tinklinio šventėms kurių vasarą Nidoje vyks net trys.

Pirmoji tokia – ilgąjį Joninių savaitgalį vyksiantis tinklinio, saulės ir muzikos festivalis „Neringa FM Beachball FEST’16“. Analogų Europoje neturintis festivalis, vyksiantis centriniame Nidos paplūdimyje, suvienys kokybiškos muzikos mylėtojus, sporto šokėjus, tinklinio aistruolius ir gero laiko medžiotojus iš Lietuvos, Latvijos, Italijos, Portugalijos, Ispanijos, Graikijos, Makedonijos, Norvegijos, Švedijos, Danijos, Austrijos, Turkijos, Rumunijos ir Bulgarijos.

Atsivežti festivalio dalyvius iš šių šalių į Nidą ir plačiai paskleisti informaciją renginio organizatoriams padeda finansinė parama, kurią skyrė Europos Komisija per Erasmus+ programą.

Kaip ir ankstesniais metais, taip ir šiemet organizatoriai siekia padėti žmonėms nuolat judėti, į savo veiklas įtraukiant kuo daugiau žmonių, todėl savaitgalio trukmės festivalis bus orientuotas į šokti skatinančią muziką, sportinius šokius ir žinoma tinklinio turnyrą, kuris vyks pagal Neringa FM nustatytas mėgėjų taisykles – komandos turės būti sudarytos iš 4 asmenų ir komandoje turės žaisti bent viena mergina.

Tinklinio turnyras vyks šešiose tinklinio aikštelėse. Visą savaitgalį vyksiančio tinklinio geriausi bus apdovanojami vertingais prizais ir vienetinėmis Neringa FM taurėmis, o turnyro nugalėtojai bus apdovanoti nerealia dovana – laimėtojų komandos laukia kelionė į 2017 metų Europos jaunimo žiemos olimpinį festivalį, kuris vyks Vasario mėnesį Turkijoje.

Šalia tinklinio aikštelių įsikurs poilsiautojų užimtumo skatintojai, vasariškų rankdarbių kūrėjai, įdomios muzikos įrašų selektoriai, mažųjų festivalininkų darželis, o šalia muzikinės scenos esantis paplūdimio smėlis bus skirtas šokiams iki paryčių. Viso festivalio metu paplūdimio scenoje savo pasirodymus surengs, poilsiautojus šokdins ir plačias šypsenas veiduose kurstys didžėjai ir atlikėjai iš visos Europos grojantys hip hop, funk, reggae, dub, tropical beats stilių muziką.

Turėdami omenyje ribotą nakvynių pasiūlą Neringoje vieno populiariausių savaitgalių vasarą metu, bei siekdami išlaikyti festivalio dalyvius vienoje vietoje, renginio organizatoriai planuoja įrengti palapinių miestelį, kuriame galėtų apsistoti gamtos mylėtojai, atvykę į festivalį.

Kalendoriuje jau galima žymėtis ne tik Joninių metu vyksiantį festivalį Birželio 24-26 dienomis, bet ir kitas dvi vasaros sezono, Neringa FM organizuojamų švenčių su saule, muzika ir tinkliniu datas, tai Liepos 16-17 ir Rugpjūčio 13-14.

Aktyvus poilsis, tinklinis, jūra, juokas, griausmingi paplūdimio vakarėliai, naujos pažintys, smėlis kišenėse ir nuostabi groovy muzika su geriausiais Europos didžėjais ir atlikėjais pačiame karščiausiame vasaros taške – Nidoje!

Tinklinio, saulės ir muzikos festivalis „Neringa FM Beachball FEST’16“ finansuojamas remiant Europos Komisijai.

Šis pranešimas atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius