Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros pabaigoje pozityvumo bangas skleis festivalis „Saulėtosios naktys“

Rugpjūčio 21-24 dienomis į Gataučių kaimą (Joniškio r.) jau septintąjį kartą pakvies pozityvių idėjų, gero laiko nekomercinis festivalis „Saulėtosios Naktys“. Festivalyje susipina ne tik muzika bei menas, bet ir užsimezga naujos draugystės bei nauji hobiai. Saulėtosios naktys – Tai lyg mažas Vudstokas Edeno sode, kur palapinių miestelis įsikuria tarp obelų ir kvepiančio šieno!
Festivalio „Saulėtosios naktys“ akimirka
Festivalio „Saulėtosios naktys“ akimirka / Festivalio „Saulėtosios naktys“ organizatorių nuotr.

Meilę ir gerą nuotaiką skleis bei tris dienas sceną drebins visiems pažįstami bei dar tik kylantis į muzikines aukštumas atlikėjai. Čia kiekvienas festivalio lankytojas atras savo mėgstamus. Bus galima išgirsti dainuojamąją poeziją, lengvą roką, bliuzo, indie, regi muzikos mišinius, netgi repo. Teatras + muzika? Žinoma! Scenoje pasirodys  „Keistuolių Teatro“ aktorius, režisierius, atlikėjas Andrius Kaniava, taip pat Antikvariniai Kašpirovskio Dantys, kurių pasirodymas įtrauks į nepamirštamą spektaklį. Žodžių žaidimus ir nenutrūkstantį spontaniško repo koncertą dovanos Jama & W, o į lyrišką kelionę ir apmąstymus pakvies Domantas Razauskas. Scenoje išvysime ir daug perspektyvių jaunų atlikėjų, jau kylančių į aukštumas ir dar tik pradedančių savo muzikinę kelionę.

Kaip ir kasmet, turtingas savo aplinka festivalis žada daug aktyvios veiklos – paskaitas, sporto varžybas, stalo futbolą, tinklinį, stalo tenisą ir kitas veiklas. Saulėtosios naktys puoselėja menus, tad kaip ir kiekvienais metais čia lauks daug kūrybinių užsiėmimų, kurie sujungs dailę, šokį, muziką, kiną. Saulėtųjų Naktų dirbtuvėse dalyviai galės išmokti to, ko seniai norėjo – rankdarbių, piešimo ar net groti muzikos instrumentu.

Festivalio lankytojus džiugins neeilinės paskaitos apie egzistencinius klausimus, žaliavalgišką mitybą. Visas keturias dienas Saulėtųjų festivalio teritorijoje veiks žaliavalgiško (angl. Raw food) maisto užkandinė. Norintiems atsipūsti po dienos pramogų ar žvaliai pradėti rytą atgaivą garantuos šalto dušo užtaisas ir netoliese telkšantis tvenkinys su smėlio paplūdimiu.

Festivalio Saulėtosios naktys misija – suteikti kiekvienam galimybę išreikšti save. Organizatoriai kviečia visus palydėti vasarą viename iš paskutiniųjų šios vasaros festivalių.

Daugiau informacijos: http://sauletosiosnaktys.lt/

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius