-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Versija: Meksikos fermeris susilaukė bausmės už ateivio nužudymą (video)

Meksikos fermeris Marao Lopesas, esą nužudęs ateivių vaiką, kurį rado laukuose, žuvo mįslingomis aplinkybėmis - sudegė staiga užsiliepsnojusiame automobilyje. Apie tai praneša portalas Shokodrom.Com, kurį cituoja „Argumenty i fakty“. Pasak vietinių gyventojų tai ateivių kerštas už nužudytą vaiką.
Ateivių kūdikis rastas Meksikoje
Ateivių kūdikis rastas Meksikoje
Temos: 2 Ateivis Meksika

15min.lt jau rašė apie dviprasmiškai vertinamą istoriją, kai Meksikos fermeris savo sklype rado gyvą, keistos išvaizdos sutvėtimą, primenantį ateivius. Išsigandęs tokio neįprasto vaizdo meksikietis nuskandino kūdikį griovyje. Tai įvyko 2007 m. gegužę.

Kaip tąkart pasakojo fermeris Marao Lopesas, jis su savo bičiuliu laukuose užklupo du keistus gyvius. Vienas iš jų pabėgo, o kitą  jie su bičiuliu koja nuspyrė į vandens griovį. Tačiau sutvėrimas neskendo ir bandė išsiropšti. Tuomet fermeriai grėbliais prispaudė „ateivį“ prie dugno. Pasak meksikiečių, gajus sutvėrimas dar buvo gyvas apie tris valandas.

Abu vyrai vienbalsiai nusprendė, kad toks sutvėrimas negali būti niekas kitas, kaip ateivis iš kosmoso. „Virš mūsų šalies dažnai skraido neatpažinti objektai“, – sakė fermeris.

M.Lopesas prisipažino keistąjį sutvėrimą nužudęs iš begalinės baimės. Filmuojamas TV kamerų jis iškasė „ateivio kūną“ ir perdavė jį tyrėjams.

Paslaptingomis aplinkybėmis žuvus M.Lopesui, antrasis įvykio liudininkas ir dalyvis nusprendė atsitverti tylos siena. Jis slapstosi nuo žiniasklaidos ir nebekalba apie šį įvykį. 

Mokslininkai nekonkretūs. Būtybė, iš pirmo žvilgsnio kiek panaši į vaiką, buvo nuodugniai ištirta. Mokslininkai teigia, kad tai – nežemiškos prigimties būtybė. Atlikus papildomą DNR tyrimą prieita prie išvados, kad žemėje tokių organizmų iki šiol nebuvo aptikta. 

Mokslininkai ufologai, vadovaujami H. Maussano, drąsiai teigia: tai ateivis, tiksliau – nežemiškos būtybės kūdikis. Tikslesnių duomenų mokslininkai nepateikia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius