Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viena niujorkietė apkaltinta iš savo darbovietės paėmusi daugiau kaip 200 kg aukso

Vieną niujorkietę būtų galima pavadinti šių laikų Auksapiršte - trečiadienį ji buvo apkaltinta tuo, kad per šešerius metus iš savo darbovietės „Jacmel Jewelry Inc“ pavogė 12 mln. dolerių (31 mln. litų) vertės aukso luitais ir juvelyriniais dirbiniais.
Pinga auksas
Auksas / Photos.com
Temos: 2 Auksas Darbas

Niujorko miesto Kvinso rajono apygardos prokuroras sakė, kad 50-metė Teresa Tambunting, kuri pavogtą auksą slėpdavo už piniginės pamušalo, trečiadienį buvo apkaltinta pirmojo laipsnio stambia vagyste ir pirmojo laipsnio nusikalstamu vogtų daiktų laikymu.

„Atsakovė kaltinama sukūrusi faktiškai gavybos operaciją, ... kuria ištraukė milijonų dolerių vertės šio brangiojo metalo iš savo darbdavio“, – sakoma prokuroro Richardo Browno (Ričardo Brauno) pranešime.

Sausio mėnesį kompanijoje atlikta inventorizacija parodė, kad trūksta beveik 850 svarų (386 kg) aukso, kurio vertė – maždaug 12 mln. dolerių, nurodoma pranešime.

Prasidėjus tyrimui, T.Tambunting grąžino kompanijai lagaminą su 66 svarais (30 kg) aukso. Vasario 13 dieną jos namuose buvo rasti dar 448 svarai (204 kg) aukso.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius