Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilkaviškio vaikus linksmino ugniagesiai, policininkai ir pareigūnų draugas Amsis

Klausučių seniūnijoje esančiame „Pramogų parke“ į šeimos šventę „Aš mažas ir laimingas“ rinkosi šeimos, turinčios mažamečius vaikus, norinčios kartu smagiai ir turiningai praleisti laiką. Šventę, skatinančią atskirų šeimų bendravimą, kartu turiningai praleisti laisvalaikį, dovanoti savo laiko ir dėmesio dalelę vieni kitiems, organizavo Klausučių seniūnija ir kultūros centras. Šventėje dalyvavo ir policininkės, ir pareigūnų bei vaikų bičiulis Amsis.
Šventės akimirka
Šventės akimirka / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Vilkaviškio rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Vilija Grybauskienė ir šią teritoriją aptarnaujanti apylinkės inspektorė Erika Petkuvienė, kartu su policijos savanoriais, šios šventės metu šiltai bendravo su šventės dalyviais, ypatingą  dėmesį skirdamos vaikams, kad mažieji šventės dalyviai šypsotųsi ir jaustųsi laimingi bei saugūs.

Mažus ir didelius Šeimų šventės dalyvius praėjusio penktadienio popietę džiugino ir policijos bičiulis Amsis, pasakojama Marijampolės apskrities VPK Vilkaviškio r. komisariato pirmadienį paviešintame pranešime.

Tėveliai kartu su savo vaikais galėjo dalyvauti policijos pareigūnių surengtoje klausimų – atsakymų viktorinoje. Pareigūnes džiugino tai, kad vaikai puikiai žinojo kokie reikalavimai yra keliami dviratininkui ir vasarą itin populiariai transporto priemonei dviračiu, apie dviratininkų dažniausia daromus Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Buvo ir sudėtingesnių klausimų – į šiuos, norėdamos suteikti išsamiausią informaciją – atsakinėjo pareigūnės.

Pralaimėjusiųjų nebuvo ir už pateiktus atsakymus kiekvienas vaikas buvo įvertintas. Prisiminimui apie šventę vaikams buvo įteikti ženkliukai su policijos atributika bei išdalinti saldūs prizai – ledai, kuriuos vaikams dovanojo bendrovė, gaminanti ledus Vilkaviškyje.

Šventės metu vaikai galėjo pabendrauti su policijos pareigūnais, gaisrininkais, kurie noriai leido vaikams apžiūrėti tiek policijos, tiek ugniagesių automobilius iš arčiau. Tai džiugino vaikus, nes dauguma šiuose automobiliuose sėdėjo pirmą kartą.

Mažieji šventės dalyviai šventės metu turėjo begalę užsiėmimų: vieni piešė kreidelėmis ant asfalto grindinio, kiti dalyvavo šachmatų konkurse, įvairiose linksmose rungtyse, estafetėse kurių metu vaikus linksmino pasakos personažai Karlsonas su drauge Kloune. Na, o renginiui įpusėjus visi šventės dalyviai buvo kviečiami pasivaišinti skania koše ir kitais skanėstais. Renginio pabaigoje visus džiugino koncertas, kurį parengė šios seniūnijos vaikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius