Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Putinas supermanekenei Naomi Campbell giria merginas, nepabijojusias paremti jį erotine fotosesija (papildyta 16.00 val.)

Rusijos premjeras Vladimiras Putinas prisipažino, kad jam patiko jaunos žurnalistės, kurios jo gimtadienio proga nusifotografavo valdžią remiančiam erotiniam kalendoriui.
Naomi Campbell
Naomi Campbell / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Interviu supermanekenei Naomi Campbell, kuris bus išspausdintas britų žurnale GQ kovo mėnesį, V.Putinas prisipažino, kad jam patiko ir pačios merginos, ir tai, kad jos nepabūgo atsisakyti mados kritikuoti valdžią.

„Merginos patiko, gražios merginos. Būtent merginos. Man, be abejo, tai patiko“, – sakė V.Putinas.

Jis taip pat pabrėžė, kad „apskritai nūdienos pasaulyje – beveik bet kurioje šalyje, o pas mus, Rusijoje, galbūt juo labiau – labai madinga koneveikti valdžią, tai toks ypatingas saviraiškos būdas“.

„Bet štai ką nors pasakyti ir ką nors padaryti gera valdžiai paremti – tam iš tikrųjų reikia drąsos, nes visada gresia, kad būsi apkaltintas gerinimusi valdžiai. O šios merginos to nepabijojo. Nors – jos juk Žurnalistikos fakultete mokosi – puikiai suprato, ką paskui išgirs apie save“, – pabrėžė premjeras.

„Ir nepabūgo, ramiai padarė. Todėl man, atvirai sakant, kaip tik tai patiko labiausiai“, – pridūrė V.Putinas.

Dvylika studenčių (tiek, kiek mėnesių metuose) nusifotografavo kalendoriui tik su apatiniais ir ant nuotraukų užrašė: „Vladimirai Vladimirovičiau, mes Jus mylime!“ ir „Vladimirai Vladimirovičiau, su amžiumi Jūs tik geresnis!“

Vėliau kitos Žurnalistikos fakulteto studentės parengė alternatyvų kalendorių, kuriam nusifotografavo visiškai apsirengusios ir su lipniąja juosta užklijuotomis burnomis, o prierašai skelbė: „Kas nužudė Aną Politkovskają?“ ir „Kada paleis Michailą Chodorkovskį?“

N.Campbell prisiminė V.Putino nuotraukas, kur jis nufotografuotas plaukiantis peteliške, ir pasidalijo su premjeru susidariusiu įspūdžiu, kad ne taip, kaip ji, Rusijoje dauguma žmonių moka plaukti šiuo stiliumi.

„Aš šiuo stiliumi – peteliške – plaukiau ten tik todėl, kad vanduo buvo gana šaltas. Tai Sibiro upė, viena didžiųjų Sibiro upių – Jenisiejus. Ir vanduo ten būna 16–17 laipsnių. Man reikėjo greičiau pasiekti krantą“, – paaiškino V.Putinas.

Tačiau, nors ir būdamas puikios fizinės formos, kietu premjeras savęs nelaiko. Į klausimą apie baikerius, su kuriais buvo susitikęs festivalyje Sevastopolyje, V.Putinas atsakė, kad jie kietesni.

„Jūs žinote, jie iš tikrųjų yra kieti vaikinai. Aš mačiau tarp šių baikerių žmogų, kuris atvažiavo motociklu – dviračiu motociklu! – kelis tūkstančius kilometrų, būdamas tik su viena koja. Ribotų galimybių žmogus, jis, kaip supratau per konfliktą Jugoslavijoje, neteko kojos. Su viena koja dviejų ratų motociklu įveikė kelis tūkstančius kilometrų! Ne aš, o tokie žmonės iš tikrųjų yra kieti vaikinai“, – sakė V.Putinas.

Atsakydamas į klausimą, ar nebuvo kaip nors susižeidęs sportuodamas, premjeras prisipažino, kad „ačiū Dievui, jokių sužeidimų nebuvo“. Jis papasakojo, kad tik „studijų metais per muštynes gatvėje susilaužė pirštą, bet tai buvo bausmė už viešosios tvarkos pažeidimą“.

Prezidentas pranešė, kaip sportuoja. „Einu į treniruoklių salę ir baseiną kasdien. Kartais susitinku su savo draugais ir praleidžiu tam tikrą laiką ant tatamio“, – sakė jis.

Kalbėdamas apie „Tigrų susitikimą“ Sankt Peterburge, kurį surengti pasiūlė premjeras, V.Putinas pabrėžė, visi pakviestieji į šį forumą, tarp kurių buvo daug užsienio lyderių ir žvaigždžių, atsiliepė beveik iš karto.

Interviu, kurį davė V.Putinas N.Campbell pernai lapkritį Sankt Peterburge per „Tigrų susitikimą“, tekstas paskelbtas oficialiame premjero tinklalapyje.

Ekspertai primena, kad V.Putinas susidomėjo dziudo imtynėmis, būdamas 14 metų, ir tapęs prezidentu, „mačizmą“ drauge su neparlamentine leksika ir ne itin padoriais pajuokavimais panaudojo kaip vieną pagrindinių savo įvaizdžio dalių.

Jis skraidė reaktyviniu naikintuvu, buvo paniręs po vandeniu povandeniniu laivu, dalyvavo automobilių lenktynėse, pats užmigdė ir žiedavo stambius gyvūnus, o 2007 metų rugpjūtį sukėlė sensaciją, nusifotografavęs per žvejybą Sibire nuogu liemeniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius