Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Žirinovskis siūlo rezervuoti vietą mauzoliejuje Genadijui Ziuganovui

Rusijos liberaldemokratų partijos (RLDP) lyderis Vladimiras Žirinovskis ėmėsi „istorinio susitaikymo“ iniciatyvos ir siūlo Maskvos Raudonojoje aikštėje esančiame mauzoliejuje rezervuoti vietą Komunistų partijos lyderiui Genadijui Ziuganovui, prie kurio po mirties būtų galėtų atgulti ir pats.
Genadijus Ziuganovas
Genadijus Ziuganovas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Siūlau 2013 metų birželio 12 dieną pasirašyti „istorinio susitaikymo“ aktą ir suteikti Rusijos dienai naują turinį, šiandien tokio nėra. Jeigu toks aktas bus, kada mes visiems, pagaliau, atleisime, viską suderinsime. Apdovanokime komunistus. Aš siūlau, kad jie daugiau nebesijaudintų, pažadėti Genadijui Andrejevičiui (Ziuganovui), kad mes jį paguldysime į mauzoliejų šalia Lenino“, – pareiškė V.Žirinovskis trečiadienį Dūmoje, kur buvo svarstoma premjero Vladimiro Putino vyriausybės darbo ataskaita.

„Mes pykdome komunistus, naikindami Leniną ir mauzoliejų. Mes paliksime mauzoliejų ir Leniną. O ten bus ir antra vieta Ziuganovui. Ir iš anksto ant mauzoliejaus reikia užrašyti “Leninas-Ziuganovas„. Galima datą ir pagreitinti, paskirti balandžio 22 dieną, per Lenino gimtadienį. Palikite trečią vietą ir man, aš neprieštarauju“, – pareiškė RLDP lyderis, kalbėjęs po G.Ziuganovo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius