Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijoje vyksta tyrimas dėl ginekologo neteisėto pacienčių fotografavimo

Vokietijos prokurorai antradienį paskelbė, kad pradėjo tyrimą dėl ginekologo, kuris, kaip teigiama, miniatiūrinėmis kameromis, įtaisytomis laikrodyje ir rašiklyje, neteisėtai fotografavo ir filmavo savo pacientes.
Krūtų savityra
Krūtinė. / Fotolia nuotr.

Devynios moterys apkaltino šį 41 metų gydytoją, kuris „įtariamas tuo, kad padarytais atvaizdais pažeidė itin asmeninę gyvenimo sferą“, sakė šalies vakaruose esančio Dortmundo prokuroras Henneris Kruse.

Tokie kaltinimai pagal Vokietijos įstatymus dažnai vadinami „paparacų paragrafu“.

Tyrėjai įtaria, kad mažiausiai dar trys moterys tapo gydytojo slaptų kamerų aukomis. Jo kabinete buvo rasta dešimtys CD ir DVD, be to, intymių atvaizdų buvo jo kompiuteryje.

Dar reikia ištirti daug laikmenų, sakė H.Kruse ir pridūrė, kad visiems atvaizdams išstudijuoti tikriausiai prireiks laiko iki rugsėjo.

Minėtos devynios moterys save atpažino nuotraukose ir vaizdajuostėse, kurios buvo padarytos per tris dienas 2010 metų spalį ir 2012 metų balandį. Policija su jomis susisiekė pagal jų registracijos laiką gydytojo kabineto žurnaluose.

Balandį paaiškėjo, kad vyksta tyrimas dėl kito vokiečių ginekologo, kuris, kaip įtariama, laikė 35 tūkst. nuotraukų ir kelias vaizdajuostes su užfiksuotomis nuogomis pacientėmis.

Gydytojo padėjėjai pranešė policijai apie šią kolekciją, kurią laikė gydytojas iš Šiferštato netoli Frankfurto ir kuri buvo aptikta 2011 metų rugsėjį. Tuose atvaizduose matyti maždaug 1 850 moterų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius