Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijos Mauglis negali miegoti lovoje, todėl ilsisi ant grindų

15min.lt jau rašė apie vadinamąjį Vokietijos Mauglį, vardu Rėjus. Prieš dvi savaites 17-metis berniukas iš miško atėjo į Berlyno meriją ir pareiškė, kad penkerius metus gyveno kaip laukinis. Jis nemoka vokiškai kalbėti, tik skaito, sunkiai kalba anglų kalba.
Mauglio fotorobotas
Mauglio fotorobotas / Youtube.com iliustr.

Istorijos pradžią rasite čia.

Iš pradžių valdininkai negalėjo patikėti tuo, ką mato ir ką girdi, rašo „Daily Mail“.

Berniukas papasakojo, kad jo tėtis, vardu Rajanas, prieš penkerius metus su sūnum persikėlė į mišką. Tokia buvo vyro reakcija į žmonos žūtį autoavarijoje.

Mauglis su tėčiu gyveno miško trobelėje arba žeminėje. Šią vasarą Mauglio tėtis nesėkmingai nukrito ir nuo komplikacijų mirė.

Sūnui jis buvo sakęs: jei kas blogo nutiktų, eik į Berlyną prašyti pagalbos.

Jei kas blogo nutiktų, eik į Berlyną prašyti pagalbos.

Palaidojęs tėvą miške, berniukas taip ir padarė. Orientuodamasis pagal kompasą, nešinas tik miegmaišiu, per pusantros savaitės pasiekė Vokietijos sostinę.

Berniukas nebuvo panašus į valkatą. Jo drabužiai – gana švarūs ir tvarkingi. Policija įtaria, kad Rėjaus tėvai atvyko į Vokietiją iš Anglijos. Todėl berniuko šaknų dabar ieško per šios šalies atstovybę.

Perkeltas į socialinį centrą

Apklausę Vokietijos Mauglį, socialinės rūpybos darbuotojai jį apgyvendino viename Berlyno socialinių centrų. Tiesa, berniukas dar neapsisprendė, ar liks mieste, ar grįš atgal į mišką.

Nors ši istorija atrodo ganėtinai keista, policijos pareigūnai sako tikintys Rėjumi. Beje, paauglys taip atprato nuo patalų, kad nori miegoti ant žemės net ir rūpybos centre.

Kol tyrėjai ieško Rėjaus tėčio kapo, jis liks Berlyne. Tačiau neatmetama, kad, kai baigsis šios istorijos tyrimas, jam bus suteikta laisvė pačiam pasirinkti tolesnį likimą.

Remiantis vaikino pasakojimu, tyrėjai priėjo prie išvados, kad Mauglis gyveno arba Bavarijos nacionaliniame parke, arba Rūdiniuose kalnuose.

Kol kas Berlyno policija vengia skleisti informaciją apie Mauglį, bijodama jam pakenkti. Pabrėžiama tik tiek, kad paauglys yra normalus, tačiau ne viską prisimena.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius