-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žavios ir garsios Lietuvos moterys rinks tarptautinio vyrų striptizo čempionato nugalėtojus

Lapkričio 17–19 dienomis didžiuosiuose šalies miestuose vyks tarptautinis vyrų striptizo čempionatas „EROTICshowMEN 2011“, kurio metu daugybė tobulų kūnų gundančiais judesiais nuginkluos moterišką Lietuvos auditoriją ne tik skoninga ir seksualia choreografija, bet ir intriguojančiu šou.
Vyrų striptizas.
Striptizas. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Renginyje pasirodys ir dėl nugalėtojo vardo varžysis populiariausi striptizo šokėjų kolektyvai iš Lietuvos bei užsienio. Jų pasirodymus vertins ne tik žiūrovės, bet ir vertinimo komisija, kurią sudarys žavios bei garsios Lietuvos moterys.

Lapkričio 17 d. atrankos turas vyks Šiaulių naktiniame klube „Martini“, kurio metu dalyvių vertimas bus patikėtas tik susirinkusiai publikai. Lapkričio 18 d. Kauno restorane–klube „Combo“ vyksiančiame čempionato pusfinalyje vertinimo komisijos kėdes užims burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė, dainininkės Viktorija Mauručaitė, Eva ir Taja, fotografė Laima Geležiūtė.

Lapkričio 19 d. Vilniaus „Forum Palace“ pramogų klube „Galaxy“ čempionato finalo vertinimo komisijos narėmis sutiko būti aktorė Ineta Stasiulytė, grupės „69 danguje“ vokalistė Ingrida Martinkėnaitė, buvusi laidų vedėja ir grožio konkursų dalyvė Ilona Penkauskienė, pramogų pasaulio atstovė Oksana Zlatkovaitė, televizijos projektų dalyvė, atlikėja Lidija Rasutis, radijo stoties „Ruskoje radijas“ laidų vedėja Veronika Maksimova.

Kiekvienas šokėjų kolektyvas pagal čempionato programą atliks po kelis šokius. Bus vertinamas dalyvių artistiškumas, bendravimas su publika, plastika, išradingumas, seksualumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius