Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinių vedėja gaudė pokemonus tiesioginiame eteryje

Naujausia pasaulinė psichozė dėl pokemonų įgauna naujų spalvų. JAV užfiksuota, kaip žinių vedėja tiesioginiame eteryje gaudė pokemonus.
Žaidimas „Pokemon Go“
Žaidimas „Pokemon Go“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Pokemon Go

Trumpame vaizdo klipe užfiksuota, kaip naujienų pranešėja Allison Kropff „netyčia“ pereina studiją, kur tuo metu tiesiogiai filmuojamas orų pristatymas. Ji taip įnikusi į savo telefoną, kad nepastebėjo kolegos, kuris tuo metu skaito orų prognozę.

„Jūs, žmonės, atsargiau su tais telefonais ir tais pokemonais, – juokdamasis sakė sinoptikas Bobby'is Deskinsas. – Jūs einate visur tiesiog kiaurai“.

15min aiškina, kad pokemonai yra frazės „Kišeniniai monstrai“ (angl. „Pocket monsters“) sutrumpinimas. Šie monstrai, gyvenantys Pokemonų pasaulyje, yra visame pasaulyje populiarūs filmų, serialų, kompiuterinių žaidimų ir t. t. veikėjai. Juos 1995 m. sukūrė japonas Satoshis Tajiris.

Pokemonai gimė kaip kompiuterinio žaidimo personažai, bet visą pasaulį talžančių globalizacijos vėjų dėka juos dabar sutikti galima įvairiose srityse – apie juos kuriami filmai, komiksai, serialai, yra gaminami pokemonų žaislai, taip pat visame pasaulyje labai populiarus kortų žaidimas, kuriame galima keistis pokemonais.

„Pokemon Go“ – tai naujausias išmaniesiems telefonams skirtas žaidimas, kuriame figūruoja pokemonai. Jį žaisti gali „iOS“ ir „Android“ operacinių sistemų turėtojai. Jis debiutavo 2016 m. Ankstesnė pažintis su pokemonų pasauliu, norint žaisti šį žaidimą, nėra reikalinga.

VIDEO: „Pokemon Go“ – manija, užvaldžiusi pasaulį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius