Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiūrimiausių interneto vaizdų topuose pirmauja keistas rusų filmas apie NSO (papildyta 23 val.)

Telegraph.co.uk. rašo apie interneto „antį“. Nors daugelis mano, kad žinia apie ateivio palaikus yra melaginga, susidomėjimas naujiena – didžiulis.
Menamas UFO prie Baikalo ežero
Menamas NSO prie Baikalo ežero / Youtube.com stopkadras
Temos: 1 NSO

„Youtube“ publikuotas reportažas pasakoja apie neva Sibire rastus ateivio palaikus. Šis filmukas peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų.

Tekstą anglų kalba rasite čia.

Veiksmo vieta, pasak autorių – netoli Irkutsko, šalia Baikalo ežero. Veiksmo laikas – prieš kelias savaites.

Filmuotame pasakojime matoma keista būtybė, kelianti asociacijas su NSO. Vietos gyventojai tvirtina, kad tai – ateivio palaikai su viena koja. Kūną pusnyse tarp beržų neva rado čiabuvių šuo.

Iškart po šio reportažo sukelto rezonanso paplito teorija, kad šiuose kraštuose nukrito ateivių laivas, tačiau teritoriją šukavę rusų kareiviai nerado jokių katastrofos ženklų.

Papildyta 23.00 val. Paaiškėjo NSO paslaptis. Buriatijos milicija pagal autoriaus prisijungimo vardą youtube.com išsiaiškino, kas publikavo šį filmuką. Apsilankę vyro namuose pareigūnai paprašė parodyti ateivio kūną. Iš pradžių NSO skandalą sukėlęs vyrukas prarado amą, nes nesitikėjo būti susektas. Vėliau parodė milicininkams iš tešlos ir vištos odos pagamintą maždaug metro ilgio kaliausę.

Paaiškėjo, kad idėja nustebinti pasaulį NSO kūnu kilo Timūrui (18) ir Kirilui (19). Melagingo filmo autoriai liks nenubausti, nes įstatymų nepažeidė.

VIDEO: Amazing Fake? Video of 'Dead Alien' after Siberia crash-landing

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius