-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akcija „Padėk mano vargstančiai mamai“ dovanoja viltį

Atėjo pavasaris, o kartu su juo artėja ir viena gražiausių švenčių – Mamos diena. Žodis mama – tai begalinės meilės, nuolatinio rūpesčio ir šilumos sinonimas. Pasirūpinti savo vaiku nori kiekviena mama, bet ne visos turi tam galimybių. Todėl jau trečius metus iš eilės tarptautinis žiniasklaidos holdingas Baltic Media Alliance ir organizacija „Caritas“ kviečia prisidėti prie gerumo akcijos „Padėk mano vargstančiai mamai“.
Mergaitė
Mergaitė / Organizatorių archyvo nuotr.

Motinystės šviesa šildo kiekvieną vaiką. Savo mažyliams mamos nori atiduoti viską, kas gražiausia ir geriausia. Tačiau ne visos mamos gali duoti. Kai kurias taip prispaudžia gyvenimo negandos ir nepritekliai, kad jos net nežino, už ką nupirks pavalgyti savo mažyliui. Holdingo Baltic Media Alliance ir „Carito“ gerumo akcija – tai vienas iš būdų padėti vargingai gyvenančioms šeimoms. Daugelio „Carito“ globojamų mamų pajamos yra labai skurdžios. „Mes labai džiaugiamės, kad akcija „Padėk mano vargstančiai mamai“ jau tapo tradicija. Kai visi švenčiame Motinos dieną, akcijos dėka turime galimybę padėti mamoms ir šeimoms, kurios nuolat gyvena materialiniame ir dvasiniame skurde. Deja, tokių šeimų, kurioms yra reikalinga skubi materialinė, ugdomoji ir dvasinė pagalba, Lietuvoje yra daug. Akcijoje surinktų aukų dėka „Caritas“ turės galimybę padėti šioms šeimoms visus metus, kad jos galėtų gyventi oriai. Prisidėti prie akcijos gali kiekvienas iš mūsų, skambindami ar siųsdami trumpąsias žinutes, taip pat atnešdami šeimoms nuolat trūkstamų būtiniausių vaiko priežiūrai skirtų daiktų. Visų geros valios žmonių lauksime „Carito“ centruose Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Žmonių paaukoti daiktai bus perduoti organizacijos „Caritas“ globojamoms šeimoms“, – sako Linas Kukuraitis, organizacijos Vilniaus arkivyskupijos „Caritas“ direktorius.

Gerumo akcijos „Padėk mano vargstančiai mamai“ iniciatorius – žiniasklaidos holdingas Baltic Media Alliance Motinos dienos proga kviečia visus geros valios žmones atsigręžti į nepriteklių patiriančias, bet mylinčias ir rūpestingas mamas. „Jau trečią kartą organizuodami akciją „Padėk mano vargstančiai mamai“, įsitikinome, kad žmonių gerumui ribų nėra, – sako žiniasklaidos holdingo BMA generalinė direktorė Jolanta Butkevičienė. – Suprasti, užjausti ir padėti tam, kuriam būtina pagalba, galime visi. Svetimam skausmui neabejingų žmonių gerumas bei organizacijos „Caritas“ parama suteikia mamoms stiprybės ir jėgų bei pažadina tikėjimą, kad jų laukia laimingas rytojus“.

Padėkime mamoms, kad kiekviena Mama galėtų pasidžiaugti Motinos diena.

Padėti mamoms galite jau dabar, skambindami ar siųsdami žinutę, įrašę žodį Mama: 1890 – 2 Lt, 1891 – 5 Lt, 1892 – 10 Lt.

Taip pat „Caritas“ darbuotojai lauks visų geros valios žmonių Klaipėdoje, Šiauliuose ir Vilniuje. Jūsų dovanos bus perduotos „Carito“ globojamoms šeimoms.

Daugiau informacijos www.dalinkisgerumu.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius