Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karštas „Dr.Who“ savaitgalis boikotuos žiemos pradžią

Linkėjimai iš San Tropezo ir kūnus įkaitinsianti spalvinga beprotybė Klaipėdos naktibaldas privers suabejoti startavusio gruodžio tikroviškumu. Negailestingai maišyti metų laikų kortas klubui „Dr.Who“ padės gausi svečių delegacija bei išlaisvinta vaizduotė.
DJ Sam Carter
DJ Sam Carter / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Driule XL Žiema

Penktadienį trumpus smegenų sujungimus žada ekscentriškoji „I can be a freak“ naktis, kuri paragins atskleisti ryškiąją asmenybės pusę bei šokiruoti savo įvaizdžiu. Skiauterėti pankai, burleskos gerbėjos, dienomis po kostiumais įspūdingas tatuiruotes slepiantys maištautojai ir kiti į normalumo rėmus netelpantys veikėjai turės progą susitikti po „Dr.Who“ skliautais. Specialios dekoracijos, „travesty show“, patrakėlių LMFAO įkvėpta staigmena, išskirtinis dėmesys grimui bei kostiumams – klubas pasiryžęs publiką bombarduoti ryškiais įspūdžiais.

Šeštadienio nakties skonis gumuriu nuslys tarsi prabangus prancūziškas šampanas. „Welcome to St.Tropez Party“ dosniai pažers ypatingos Viduržemio jūros pakrantės atmosferos, primenančios sapną, iš kurio nesinori pabusti.

Klubinėtojų laukia maudynės madingiausiuose ritmuose su DJ Sam Carter, sparčiai kylančia žvaigžde iš Paryžiaus „Queen Club“. Didžėjus, kuris grotuvais dalinosi su Bob Sinclar, Dimitri from Paris, Cassius, St.Germain, Etienne de Crecy ir kitais savo amato šviesuliais, atvyksta į „Dr.Who“ tarsi burbuliukų sklidino šampano butelio iššauti svaiginančio savo seto.

Akompanuodami svečiui pokšės ir klubo rezidentų DJ Driules XL bei Justin Beat muzikiniai „salut!“. Prancūziško „šarmo“ nestokos į San Tropezo madmuazelių vaidmenį nesunkiai įsijausiančios „Pure Star Management“ šokėjos ir modeliai.

„Dr.Who“ klubas pažada karštą žiemos pradžią...

VIDEO: People from Ibiza -Amnesia @ Dr.Who Club.mpeg

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius