-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Klaipėdoje – pirmasis oficialus klubo „Amnesia“ vizitas

Dalelė Ibizos salos savaitgalį „emigruos“ į Baltijos pakrantę. Klaipėdos klubą „Dr.Who“ sudrebins net keturis kartus geriausiu klubu pasaulyje tituluotos naktibaldų mekos „Amnesia“ šou.
Les Schmitz
Les Schmitz / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Driule XL Klaipėda

Viduržemio jūros platumų karščio į lietuvišką pajūrį šeštadienį atveš solidžios pajėgos. Jos žada pasirūpinti, kad pirmasis oficialus „Amnesia“ vakarėlis Klaipėdoje išliktų atmintyje daugeliui.

Kultinis Ibizos klubas į „Dr.Who“ deleguoja savo rezidentą Les Schmitz, kuris jau beveik dešimtmetį šokdina į magišką salą suplūstančią publiką iš viso pasaulio. Ispanijos „Deejaymag“ apdovanojimuose jis buvo nominuotas „Geriausio Ibizos rezidento DJ” kategorijoje.

Les Schmitz grojo drauge ir mokėsi iš geriausiųjų. Jų gretose – Paul Oakenfold, Sasha, Paul Van Dyk, Robbie Rivera ir kiti. Nors lieka ištikimas „Amnesia“ rezidencijai, šis didžėjus neleidžia savo lagaminams apdulkėti ir kasmet leidžiasi į turus aplankydamas klubus skirtinguose kontinentuose bei žarstydamas juose rinktinę house muziką.

Kompaniją vakarėlio Klaipėdoje metu svečiui palaikys „Dr.Who“ rezidentai DJ Justin Beat ir Driule XL. Pastarasis, beje, fiestos metu pažymės ir savo tortadienį.

„Amnesia“ klubinėtojus peni ne tik muzika, bet ir išskirtiniais reginiais. Patirties sukaupta į valias, nes vasaros sezono metu karščiu alsuojančios erdvės naktibaldoms atviros septynias dienas per savaitę ir kaskart pasiūlo vis kitokį įspūdingą šou.

Nežabotos fantazijos kupinos „Amnesia“ auros atveš išskirtiniu žavesiu spinduliuonačios šokio divos ir klubinių performansų asas Diablo, savo pasirodymuose susintetinantis triukus su ugnimi, perkusiją, pantomimą, piešybą ant kūno bei kitus elementus.

Teatrinį meistriškumą Barselonoje studijavęs artistas Ibizą atrado daugiau nei prieš dešimtmetį. Diablo šou puošia ne tik „Amnesia“ naktis : Kanų kino festivalis, Barselonos paradas, Barselonoje vykę MTV apdovanojimai – tai tik keli iš rimto kalibro renginių, kuriuose teko pasirodyti šiam artistui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius