-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Klube „Woo“ – paskutinis „Elegant Line Sessions“ vakarėlis su Mario Basanov

Taip jau atsitiko, kad „Elegant Line Sessions“ paskleidė įvairiausių gandų ir sukūrė tikrų tikriausias istorijas apie Vilniuje vykstančius soulful house vakarėlius.
„Elegant Line Sessions“
„Elegant Line Sessions“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Mario Basanov

Neabejotinai geriausia soulful house vakarėlių serija Lietuvoje, pristačiusi Vilniaus publikai garsiausius pasaulio DJ’us ir sulaukusi atgarsių toli už sostinės sienų, kovo 10 d @ WOO, užbaigia savo šlovingą kelią.

Yass, Groove Assassin, Rocco, Nicolas Vautier & Rachel Claudio, Roberto De Carlo, Dj Fudge, Kiko Navarro – nesitiki, jog visi šie žmonės buvo čia, su jais kartu buvo surengti šauniausi vakarėliai, išliko geriausi įspūdžiai.

Paskutiniam stipriam spyriui „Elegant Line Sessions“ sumanytojai, brolių Tado ir Domo duetas „Deep Inc“, pasikvietė savo gerą draugą, superprodiuserį, Mario Basanov. Neseniai kartu su kolega Vidžiu albumą „Changed“ išleidęs ir po Europą keliaujantis vaikinas, vietoje nestovi niekada. Įvairūs projektai su tokiais muzikantais kaip Bugge Wesseltoft, Nils Petter Molvaer, Vytu Sondeckiu ar ryškiausiais Lietuvos operos solistais, remiksai Miguel Migs ar „The Revenge“, taip pat ir jo paties soliniai darbai, kalba patys už save.

„Labai norime, jog visi kartu dar kartą prisimintume tuos nuostabius praėjusius vakarėlius ir šią paskutinę „Elegant Line Sessions“ naktį vėl pasijustumėm juose esantys“, – sakė „Deep Inc“.
 
„Deep Inc“ ir  ryškiausia Lietuvos elektroninės muzikos žvaigždė savo muzikiniais spinduliais dalinsis kovo 10 d. klube „Woo“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius