-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai sėkmingai žengia į priekį tarptautiniame komercinio pokerio turnyre Taline

Gausiai į tarptautinį komercinio pokerio turnyrą Taline susirinkę lietuviai sėkmingai žengia į priekį. Už nugaros palikę apie 900 varžovų antrą dieną prie pokerio stalų sėdo daugiau kaip dešimt mūsų tautiečių. Kai kurie iš jų baigiantis pirmai turnyro dienai net buvo tarp lyderių.
Turnyro momentas
Turnyro momentas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Penktadienį Taline prasidėjusį turnyrą „Triobet Open“ organizatoriai vadina didžiausiu komercinio pokerio turnyru Europoje. Paskelbus turnyro pradžią vienu metu pokerį pradėjo žaisti 1 tūkst. 100 žaidėjų. Tai rekordas. Iki šiol jokiame Europos turnyre toks skaičius žmonių vienu metu pokerio dar nebuvo žaidęs.

Dar vieną rekordą pasiekė lietuviai. Jų į turnyrą atvyko 110, nors teisę žaisti buvo iškovoję 180 tautiečių. Iki šiol jokiame turnyre užsienyje vienu metu tiek lietuvių dar nėra buvę.

Kai kurie lietuviai pasipuošę tautine atributika, tad juos nesunku pastebėti tarp šimtų kitų žaidėjų. Dėmesį į tai atkreipė ir Estijos televizijos kanalai, dar prieš turnyrą kalbinę musų tautiečius.

Teisę žaisti turnyre žaidėjo galėjo iškovoti žaisdami atrankinius turnyrus internete arba už 44 eurus tiesiogiai nusipirkę vietą.

Lygiai vidurdienį pradėję turnyrą, jo žaidėjai greitai iš jo pradėjo kristi kaip lapai. Po devynių valandų žaidimo turnyre bebuvo likę 198 žaidėjai. Tarp jų ir daugiau kaip dešimt lietuvių.

Jau baigiantis pirmai turnyro dienai, likus valandai iki žaidimo pabaigos, paaiškėjo, kad tarp lyderių atsidūrė ir keli lietuviai, pirmąjame dešimtuke buvo trys mūsų tautiečiai.

„Labai pavargau. Kelionė buvo ilga, per naktį važiavom. Beveik dvi paras nemiegojau. Tad iš pradžių daug pastangų nedėjau, savijauta buvo prasta. Bet paskui gerai sužaidžiau porą rankų, atsigavau ir dabar badysiu eiti iki galo. Lengva nebus, nes man man iš dešinės sėdi agresyvus žaidėjas“,- 15min.lt pasibaigus pirmai žaidimo dienai sakė 25 metų Gintaras Viskačka iš Kauno.

Dvyliktame lygyje turėdamas per 41 tūkstantį žetonų Gintaras net buvo absoliutus lyderis. Vaikinas sako, kad pokerį jis žaidžia internete, o turnyras Taline yra jo pirmasis rimtas žaidimas gyvai.

Su draugais Gintaras teisę žaisti turnyre pirko tiesiogiai.

„Įpirka į turnyrą kainavo 44 eurus, reikia pridėti kelionės išlaidas, viešbutį... Šiokia tokia suma susidaro. Važiavome čia pramogauti, bet kadangi sekasi, reikia bandyti pasiekti apmokamas vietas“, - sakė Gintaras.

Šiek tiek nuo Gintaro atsiliekantis Audrius Abromavičius irgi sako, atvažiavęs pramogauti ir nesitikėjęs, kad jam taip gerai seksis.

„Važiavau pramogai. Niekada dar nežaidžiau tokiame gyvame turnyre, tai norėjau pabandyti. Tikrai nesitikėjau, kad taip seksis“, - Taline 15min.lt žurnalistui sakė Audrius.

Didysis turnyro prizas, kurį gaus nugalėtojas yra 10 tūkst. eurų. Piniginius prizus gaus ir žaidėjai patekę į pirmą šimtuką. Kiek tarp jų bus lietuvių, ir kokias vietas jie užims, turėtų paaiškėti šeštadienio vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius