„Vakarą pradėsime nuo deserto, o baigsime steiku, – savo ilgai laukto Klaipėdoje pasirodymo detales išduoda grupės „Golden Parazyth“ vokalistas Giedrius ir šypsodamasis priduria, – juk svarbiausia, kad būtų mėsos, kurią būtų galima mylėti.”
Gurmaniškam vakarėliui delikačias plokšteles ruošia ir Vilniaus publikos numylėtinis Tomas Boo, o vakarą ant Kuršių marių kranto atidaryti patikėta patiems klaipėdiečiams – sparčiai populiarėjančiai grupei SKA foundation.
„Ant Šiaurinio rago atnaujintos perkėlos pastato stogo vakarėlių dar niekada nebuvo. Juos mes planuojame organizuoti net ir žiemą“, – kilusia idėja prikelti miegančią Klaipėdą dalinasi „Meat Lovers Klaipėda“ vienas iš įkūrėjų Paulius Bartkevičius.
„Meat Lovers Klaipėda“ – tai jau antrasis restoranas, atidaromas dviejų draugų gurmanų, iš meilės maistui ir muzikai.