Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasideda pirmasis Lietuvos dviračių maratonų taurės etapas!

Jau šį sekmadienį, gegužės 19 dieną, startuos masiškiausias MTB renginys, pasižymintis aukštu organizaciniu lygiu ir kokybe. „Lietuvos dviračių maratonų taurė 2013“ jau skaičiuoja dvyliktą sezoną, o praėjusiais metais maratonas pritraukė net 5 tūkst. dalyvių iš visos Lietuvos bei kaimyninių šalių.
Dviračių maratonas
Dviračių maratonas / Organizatorių nuotr.

Renginyje dėmesio sulaukia tiek jauniausi (3 metukų), tiek vyriausi (70 metų) dalyviai, tarp kurių yra ir daug žinomų žmonių – nuo politikos iki olimpinių, pasaulio čempionų.

Kaip ir ankstesniais metais, Lietuvos dviračių maratonų taurėje dalyvių laukia penki etapai. Pasikeitimai varžybų nuostatuose, palyginus su pernai metais, nežymūs:

  • organizatoriai, norėdami daugiau dėmesio skirti vaikams, jų grupę išskaidė į tris grupes: iki 6 metų – pradedantieji berniukai ir mergaitės, gimę 2006 m. ir jaunesni (jų laukia simbolinis ratukas), iki 10 metų – berniukai, gimę tarp 2007 ir 2003 m. ir mergaitės. Jauniausių dalyvių startas – 10.30 val.
  • TOP komandų įskaita išskaidyta į vyrų ir moterų įskaitas. Moterų TOP įskaitoje galės dalyvauti ir vieną ratą įveikiančios moterys. Daugiau informacijos čia.

Šiais metais laukia jau iš praėjusių metų pažįstama trasa. Elito trasos ilgis – 68 km, mėgėjų – apie 34 km. Šiuo metu dalyvauti varžybose jau yra užsiregistravę virš 800 dalyvių, iš viso tikimasi sulaukti apie 1 000 dalyvių iš Lietuvos ir kaimyninių šalių.

Užsiregistruoti naujiems dalyviams dar galima renginio dieną iš ryto, o užsiregistravusiems išankstinis starto paketų dalinimas vyks šeštadienį (2013 gegužės 18 d.) 15–18 val. ir renginio dieną (sekmadienį) – nuo 9 val. Druskininkų aerodrome (starto vietoje).

Organizatoriai kviečia visus, mėgstančius važinėtis dviračiu, į kasmetinio renginio „Lietuvos dviračių maratonų taurė 2013“ pirmąjį etapą Druskininkuose. Taurės metu bet kuris iš dalyvių galės laimėti „Nordic Cab“ visureigį savo mažiesiems – dviračio priekabą vaikams vežiotis.

„Lietuvos dviračių maratonų taurės 2013“ etapai:

  • gegužės 19 d. Druskininkuose
  • birželio 16 d. Vilniuje
  • liepos 14 d. Molėtuose
  • rugpjūčio 18 d. Ignalinoje
  • rugsėjo 22 d. Anykščiuose

Visą informaciją apie „Lietuvos dviračių maratonų taurę 2013“ rasite svetainėje www.mtb.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius