Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Silence“ klubinio sezono pabaigtuvės - penktadienį „Opiume“ su Marcus Worgull

Trečiasis „Silence Night“ Vilniaus klube „Opium“ taps uždaromuoju pavasario sezono renginiu mieste. Gegužės 13-ąją Mario ir Vidis dar vieną savo vinilinę plokštelę pasitiks su vieną jos kūrinių savaip patobulinusiu vokiečiu Marcus Worgull, lietuvių debiutante Sirena ir pulto draugais.
Marcus Worgull
Marcus Worgull

Vienas vokiškosios deep house atšakos senbuvių, leidyklos „Innervisions“ bendramintis Marcus Worgull su muzika bendrauja išties įvairiapusiškai. Nuolat po pasaulį keliaujantis ir kaip „tinkamo įrašo tinkamoje vietoje ir tinkamu metu“ specialistas žinomas vokietis taip pat yra ir vertos aplankyti įrašų parduotuvės „Groove Attack“ Kelne savininkas. Tiesa, joje praleidžia tik porą dienų per savaitę, mat dar ir prodiusuoja ir... yra šachmatų meistras.

„Silence Night“ apsilankę šokėjai turės progą įvertinti du Marcus Worgull talentus iškart. Rytinei šachmatų partijai jis gal ir nekvies, bet svarbu tai, jog vakarėlis klube „Opium“ skirtas pažymėti Mario ir Vidžio plokštelės „Plastic People“ išleidimui. Praėjusį mėnesį „Silence Night“ iki ryto vedusio Andre Lodemann bei „Jazzanova“ vadybininko Daniel W. Best leidyklos „Best Works“ birželio 20-ąją išleidžiamame mini albume tilps disko „Changed“ kūriniai „Plastic People“, „Black Boogie“ ir „Test“, taip pat – diskotekos svečio Marcus Worgull edit’as ir dar vieno vokiečio Fabian Dikof remiksas.
Ypatinga penktadienio premjera taps Mario Basanov prodiusuojamos vokalistės Sirenos pasirodymas. Profesionaliam šokiui šešerius metus atidavusi mergina visą laisvalaikį nuo mažens skiria muzikai. Pažinties ir bendro darbo su Mario dėka Sirena atrado jos vokalui itin tinkantį bei širdžiai artimą nu disco stilių.

Vasarą pasitikti „Silence“ komandai padės ir Mario bei Vidžio studijos kaimynai „Downtown Party Network“. Taip pat programoje – praėjusiame vakarėlyje „Opium“ puikiai pasirodęs gilaus skambesio specialistas Tito Sid.

„Silence Night“ su Marcus Worgull, Vidžiu, Mario Basanov ir Sirena gyvai, „Downtown Party Network“ bei Tito Sid – šį penktadienį, gegužės 13-ąją, nuo dešimtos. Beje, iškart po vakarėlio Mario ir Vidis keliaus į Klaipėdą, kur klube „Kiwi“ taip pat uždarys klubinį „Silence Night“ sezoną. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius