Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tiesto sugrįžta į Lietuvą ir pasirodys Palangoje vyksiančiame festivalyje

Brangiausias pasaulyje didžėjus Tiesto po 2,5 metų pertraukos grįžta į Lietuvą. Liepos 8-ąją Palangos paplūdimyje jis surengs šou naujame šokių muzikos festivalyje „LABAS Festas“.
Tiesto didžėjaus Palangoje.
Tiesto didžėjaus Palangoje. / „LABAS Festas“ nuotr.

Vienintelis didžėjus pasaulyje vienu metu grojęs keturiems milijardams žmonių, pirmą kartą gros ant balto Baltijos jūros smėlio ir pristatys savo naują kompiliaciją „Club Life Volume One“. Naujame festivalyje „LABAS Festas“ planuojama sulaukti per 15 tūks. lankytojų.

Šis Tiesto pasirodymas bus vienintelis Baltijos šalyse šią vasarą. Paskutinį kartą mūsų šalyje jis koncertavo 2009-ųjų žiemą. Tiesa, visus kartus prieš tai olandų didžėjus grojo Vilniuje. Šį kartą didžiausiose pasaulio arenose ir stadionuose grojęs atlikėjas kvies visų Lietuvos miestų šokių muzikos gerbėjus bent vienai dienai „emigruoti“ į pajūrį.

Pirmas tokio masto festivalis Palangos paplūdimyje

„Tai bus didžiausias šokių muziko renginys Lietuvoje šią vasarą. Prisikviesti tokį didžėjų kaip Tiesto į Lietuvą vasarą ir dar savaitgalį, atrodo, turėtų būtų nerealu. Tačiau džiaugiamės, kad festivaliui pavyko pritraukti rimtą partnerį. Jo dėka ne tik prisikvietėme Tiesto, bet ir galime pasiūlyti žiūrovams tris kartus pigesnius bilietus nei įprasta tokio masto renginiams. Turėsime didžiausią vasaros renginį su mažiausia bilieto kaina“, – sakė festivalio „LABAS Festas“ organizatoriai.

Rengėjai lygina būsimą renginį su kaimyninėse šalyse vykstančiais vasaros festivaliais – Latvijos „Positivus“ ir „Baltic Beach Party“ bei Lenkijos „Heineken Open‘er“.

Pranešama, kad Tiesto bus ne vienintelis atlikėjas liepos 8 d. pasirodysiantis „LABAS Festas“ scenoje. Pasak organizatorių, programa dar „konstruojama“ ir papildomi vardai bei visos renginio dienos paplūdimio pramogos bus paskelbti netrukus.

Turintiems dvidešimties litų „Labas“ papildymą, bilietas į „LABAS Festas“ kainuos tik 10 Lt. Tiesa, tokių bilietų kiekis bus ribotas, todėl organizatoriai kviečia Tiesto fanus nelaukti. Bilietus platina „Tiketa“.   

VIDEO: Tiesto - Adagio For Strings
VIDEO: Tiësto vs Diplo - C'Mon

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius