-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gaudento Janušo receptai

Paskutėje šio sezono BTV kulinarinio realybės šou „Kviečiu vakarienės“ laidoje šeimininkavimas buvo patikėtas Gaudentui Janušui. Ekscentriškasis dainininkas pasirinko gana įprastus, bet gardžius patiekalus.
Varškės ir spanguolių desertas
Varškės ir spanguolių desertas / Eduardo Bareikos nuotr.

Užkandis „Miško pasaka“

Reikės:

– 3 vidutinio dydžio bulvių;
– 3 svogūnų;
– 1 indelio marinuotų kelmučių;
– 100 gr. salotų lapų;
– 1 marinuoto agurko;
– 1 šaukšto majonezo;
– Druskos;
– Pipirų.

Kaip pasigaminti:

Svogūną ir kelmučius pakepiname. Išvirtas ir dar šiltas bulves supjaustome kubeliais. Kubeliais supjaustome agurkus. Į dubenį sudedame kepintus svogūnus ir kelmučius, supjaustytas bulves ir agurkus, salotų lapus ir šaukštą majonezo. Viską išmaišome. Pagardiname druska ir pipirais.

Eduardo Bareikos nuotr./Užkandis Miako pasaka
Eduardo Bareikos nuotr./Užkandis „Miško pasaka“

Vištiena su salotomis

Reikės:

– 1 vištos kulšelės;
– 1 vištos filė;
– 1 morkos;
– 1 svogūno;
– 20 g. sviesto;
– 20 g. sūrio;
– Druskos;
– Pipirų;
– 1 kiaušinio;
– Džiūvėsėlių.

Kaip pasigaminti:

Nuo kulšelės atskiriame mėsą, pasiliekame tik kauliuką. Išmušame vištienos filė, pabarstome druska ir pipirais. Tada pasikepiname morką ir svogūną. Į išmuštą vištienos filė dedame kauliuką, pakepintas morkas su svogūnu, gabaliuką sviesto ir sūrio. Formuojame kepsnį, kad kauliukas matytusi. Išplakame kiaušinį ir jame pamirkome suformuotą kepsnį. Tada pavoliojame džiūvėsėliuose. Kepame karštame aliejuje apie 15 min. Patiekiame su bulvių koše ir gražgarstės salotomis.

Eduardo Bareikos nuotr./Viatiena su salotomis
Eduardo Bareikos nuotr./Vištiena su salotomis

Varškės ir spanguolių desertas

Reikės:

– 1 pakelio sausainių;
– Saujos spanguolių;
– Pakelio varškės;
– 100 g. sviesto;
– Stiklinės cukraus.

Kaip pasigaminti:

Varškę sumaišome su cukrumi. Sutrupiname sausainius, beriame spanguoles ir pilame išlydytą sviestą. Viską sumaišome, formuojame pyragą. Suvyniojame į kepimo popierių ir parai dedame į šaldytuvą.

VIDEO: Gaudento anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius