Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virėjo diplomas nepadėjo: Imanto Slėnio vakarienei – 1 balas

Imantas Slėnys – puikus muzikantas. Tačiau virtuvėje jam geriau nesisukioti, ragaudami jo patiekalus raukėsi BTV kulinarinio realybės šou „Kviečiu vakarienės“ dalyviai. O vėliau paaiškėjo, kad jis netgi turi virėjo diplomą.
Imantas Slėnys
Imantas Slėnys / BTV nuotr.

Kai I.Slėnys prisėdo prie pianino ir pradėjo dainuoti, visi jo svečiai akimirksniu nuščiuvo. Už talentą ir nuoširdumą jam – aukščiausi balai. „Tačiau mes juk vertiname maistą, – gūžtelėjo pečiais menininkė  Jurgita Miderytė, skirdama jam žemiausią – 1 balą. – Imantas yra nerealus dainininkas, charizmatiška asmenybė, kuriai reikia būti scenoje, visur, tik ne virtuvėje“.

Kiti laidos dalyviai nebuvo tokie griežti, tačiau komplimentų už muzikanto kulinarinius sugebėjimus irgi nežarstė. „Šitos kriaušės – per žalios. Visgi, manau, jas reikėjo virti ir tai daryti mažiausiai pusvalandį, o ne kepti“, – jaunąjį muzikantą mokė Alina Vaitkienė.

Jaunatviškam nepatyrimui kaltę vertė ir kaitininkas Artūras Morauskas-Benzas, juokęsis, kad pirmiausia jam į akis krito tai, kad ant stalo nerado duonos. „Imanto stiprioji pusė yra muzika...“, -diplomatiškai išsisuko verslininkė Laura Donelė.

Tačiau kažin Imanto svečiai būtų vertinę jo patiekalus, jei būtų žinoję, kad šis talentingas muzikantas, pasirodo, turi ir virėjo diplomą? Panašu, kad po laidos paaiškėjo, kodėl jis taip ir liko dūlėti stalčiuje...

Kulinarinis realybės šou „Kviečiu vakarienės“ – darbo dienomis 20.20 per BTV

VIDEO: Imanto dainavimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius