-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 21

„Maximos“ pirkėjams – gurmaniškų produktų linija „Kalėdų Kalėdos“

Vytinta dešra su vynu, keptas paštetas su spanguolėmis, karštai rūkyta lašiša, kūčiukai su linų sėmenimis – tai tik dalis iš daugiau nei 60-ies išskirtinių ir gurmaniškų produktų linijos „Kalėdų Kalėdos“ gaminių, kuriuos galima rasti visą šventinį periodą „Maxima“ prekybos centruose.
Gurmaniškas Kalėdų stalas
Gurmaniškas Kalėdų stalas / „Fotolia“ nuotr.

Dar vasaros pabaigoje mažmeninis prekybos tinklas „Maxima LT“ kreipėsi į Lietuvos gamintojus ir tiekėjus su prašymu tinklo pirkėjams pagaminti ypatingus, riboto leidimo, tik šventiniam periodui skirtus produktus. Į kvietimą atsiliepė per 30 įvairių gamintojų. Bendradarbiavimo rezultatas – daugiau nei 60 gurmaniškų ir nekasdieniškų gaminių.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Paulius Dambrauskas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Paulius Dambrauskas

„Kalėdos žmonėms yra ypatingas metas: visi susirenka prie vaišių stalo, bendrauja, prisimena metus, pasidalina planais apie ateinančius. Norėjosi šiai šventinei akimirkai paruošti ypatingus gaminius. Pakalbinome lietuvių gamintojus, kad jie pagamintų tai, ko iki šiol dar negamino – taip gimė išskirtiniai produktai, kurių Lietuvos pirkėjai iki šiol negalėjo įsigyti“, – pasakoja Paulius Dambrauskas, „Maxima LT“ Komercijos vadovas.

„Maximos“ duomenimis, pirkėjai vis dažniau renkasi ir išbando retesnius, gurmaniškesnius, aukštos kokybės maisto produktus, patiekalus ir tai daro ištisus metus. Tendencijos sustiprėja šventiniais periodais, todėl ir nuspręsta pasiūlyti „Kalėdų Kalėdos“ produktų liniją. Tarp gaminių – kūčiukai su linų ir kanapių sėklomis; keptas paštetas su spanguolėmis; karštai rūkyta lašiša; majonezas su trumu ir šafranu; uogienės su kininio ožerskio uogomis; įvairūs kavų ir arbatų rinkiniai bei daugelis kitų produktų.

Pagamino rankų darbo sūrį

Maxima nuotr./Sūris Rokiškio mini
Maxima nuotr./Sūris Rokiškio mini

Kaip pasakoja Lina Malinauskienė, pieno perdirbimo įmonės „Rokiškio pienas” projektų vadovė, bendrovė Kalėdoms ruošėsi jau nuo vasaros, todėl, kai kreipėsi „Maxima“, suskubta reaguoti.

„Ką pasiūlysime šventiniam periodui, buvo nesunku apsispręsti – savo dideliame sūrių asortimente turime ypatingai skanų, mielą, puikiai tinkantį tiek dovanai, tiek šventiniam stalui – MINI Rokiškio 400 g sūriuką. Šia proga mes atnaujinome dizainą, ir jie tokie, pažymėti „Kalėdų Kalėdoms“, – bus vieninteliai“, – sakė L.Malinauskienė.

Šis „Kalėdų Kalėdos“ ženklu pažymėtas sūris yra rankų darbo. Originalų ir švelnų skonį jam suteikia natūralus nokinimas, o į patrauklią išvaizdą – „įvilkimas“ į vaško patalus, todėl šis skanėstas šviečia iš tolo tarp savo giminaičių.

Norintys ant šventinio stalo padėtį šį sūrį ir artimuosius bei svečius nustebinti ir kitais nekasdieniškais skoniais, turėtų apsilankyti „Maximos“ prekybos centruose. Visą gruodžio mėnesį šio tinklo parduotuvėse prekiaujama „Kalėdų Kalėdos“ linijos produktais. Nors gaminių kiekis ribotas, tačiau prekybos tinklas pasirūpino, kad „Kalėdų Kalėdos“ ženklu pažymėtos produkcijos parduotuvėse rastų ir atokiausiuose šalies kampeliuose gyvenantys žmonės.

VIDEO: Maxima Kalėdų Kalėdos - Rokiškio sūris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius