-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalis „Yaga“ pradeda dalinti dovanas ir skelbia konkursą bilietams į renginį bei šuoliui su parašiutu laimėti

Didžiausias Baltijos šalyse muzikos, menų ir alternatyvaus gyvenimo būdo festivalis „Yaga gathering 2013“ kviečia liepos 25–29 dienomis kartu atšvęsti dešimtąjį jubiliejų. Iki festivalio likus mėnesiui organizatoriai jau pradeda dalinti dovanas ir skelbia konkursą bilietams į renginį bei šuoliui su parašiutu laimėti.
„Yaga-Ball“ akimirka
„Yaga-Ball“ akimirka / Luko Balandžio nuotr.

Šių metų pradžioje vykusiame žiemos maskarade „Yaga-ball“ lankytojai buvo kviečiami nusifotografuoti specialiai įrengtoje foto studijoje. Originaliausių kostiumų savininkus buvo pažadėta apdovanoti festivalio „Yaga“ prizais. Nuotraukos jau patalpintos festivalio „Yegaveda“ facebook puslapyje ir pradedami rinkimai. Pirmosios vietos laimėtojas gaus du kvietimus į festivalį „Yaga“ bei šuolį parašiutu, antrosios vietos laimėtojui atiteks 2 kvietimai, o trečiosios – 1 kvietimas. Laimėtojus, atsižvelgę į lankytojų balsus, išrinks organizatoriai, tad kviečiame kuo aktyviau balsuoti ir padėti išrinkti geriausiuosius. Laimėtojai bus skelbiami birželio mėnesio pabaigoje.

„Goodlife photography“ nuotr./Festivalis „Yaga“
„Goodlife photography“ nuotr./Festivalis „Yaga“

„Stengiamės ir vėl paruošti įspūdingą programą, o gimtadienio iš tiesų labai neakcentuojam. Kaip visuomet stengiamės viską padaryt taip, kad festivalis mus pačius priverstų išsižioti ir pasakyti, kad buvo tikrai labai gerai. Vis tik dovanų ir siurprizų bus ir daugiau: rengiame Saulės sistemos instaliaciją, kuri bus išdėstyta ne tik festivalio teritorijoje, bet ir už jos ribų. Radusius visas planetas apdovanosime prizais“ – teigia festivalio organizatorius Anton Shoom.

Festivalis „Yaga gathering 2013“ vyks liepos 25–29 dienomis Ežeraičio miške, prie Spenglos ežero. Jubiliejiniame festivalyje pasirodys reggae, dub ir elektroninės muzikos atlikėjai, koncertuos grupės, išskirtines dekoracijas rengia meistrai iš Suomijos, Vokietijos ir Lietuvos. Sveikatingumo ir amatų erdvėse bus siūloma daugybė užsiėmimų. Šiemet festivalio dalyviai atvyksta net iš 20 šalių ir be Europos sąjungos išvysime atlikėjus iš Pietų Afrikos, Australijos, Kanados, JAV ir Islandijos. Specialiai lankytojų patogumui veiks vaikų darželis, lauko dušai su karštu vandeniu, pirtis, saugoma automobilių stovėjimo aikštelė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius