Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 13

„Touch & Go“: „Festivalyje groti žiauriai smagu“ (nuotraukos)

„Touch & Go“ duetas vos nulipęs nuo scenos noriai su žurnalistais dalijosi festivalio ir savo pasirodymo įspūdžiais. Dar grupei dainuojant ir grojant, buvo matyti, kad jie patenkinti susirinkusia publika ir tvyrančia puikia nuotaika.
„Touch & Go“ vokalistė Vanessa Lancaster
„Touch & Go“ vokalistė Vanessa Lancaster / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 „Be2gether“

Pasipuošę geltonais akiniais, margaspalviais botais ir įmantriais galvos apdangalais – nuo šiaudinių kepurių iki statybininkų šalmų – festivalininkai įsisuko šokio sūkuryje. Be legendinių „Tango in Harlem“, „Life‘s a beach“ ir „Would you...?“ „Touch & Go“ grojo ir mažiau žinomus savo kūrinius, tačiau jie skambėjo taip pat efektingai, o grupės nuo scenos gerbėjai nenorėjo paleisti net po kelių papildomų kūrinių.

„Džiaugiamės, kad oras dabar pasitaisė. Labai smagu, kad festivaliuose žmonės džiaugiasi tuo, kas vyksta ir supančiais žmonėmis – tai puiku. Išvažiuojame šiąnakt į Vilnių, kitąsyk būtinai miegosime palapinėje, bet šįsyk grįšime į viešbutį“, – šypsojosi Vanessos Lancaster ir Jameso Lyncho duetas.

Atlikėjai tikino mėginsiantys iš festivalio pasiimti maksimumą. „Atvykome tolimą kelią, tad norime pažiūrėti ir kitų atlikėjų pasirodymus, pajusti tikrąjį festivalio skonį“, – atsisveikindami sakė muzikantai ir linkėjo visiems smagaus laiko Norviliškėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius