Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Smaugiamas kates“ pasmerkė ir J.Smoriginas (video)

Garsiame Didžiosios Britanijos talentų šou „The X Factor“ smaugiamomis katėmis išvadintos lietuvaitės „Dreamgirls“ šiandien susilaukė ir griežtų Lietuvos scenos vilkų priekaištų.
Laidos "Valanda su Rūta" akimirkos
Laidos „Valanda su Rūta“ akimirkos. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasirodžiusios LNK laidoje „Valanda su Rūta“ merginos visiems bandė parodyti, kad sugeba dainuoti, tačiau tuo įtikino toli gražu ne visus. Anksčiau seserys tikino, kad Britanijos šou jų pasirodymas buvo tyčia sugadintas techninėmis priemonėmis. 

„Jos turi dabar sužinoti, kad yra netalentingos. Negriaukit joms gyvenimo“, – laidos kūrybinės grupės prašė choreografas Jurijus Smoriginas.

Seserys iš Marijampolės Vaida Račiūnaitė ir Rasita Šukvietytė šįkart gyvai atliko ne nesėkmę joms šou „The X Factor“ užtraukusią Robbie Williams'o dainą „Angel“, bet dainininkės Lady Gagos kūrinį „Poker Face“. Prieš žengiant į sceną merginas drąsino laidos vedėja Rūta, raginusi seseris būti drąsesnėmis ir garsiau dainuoti, nes prieš laidą matė marijampolietes repetuojant iš baimės drebančiomis kojomis.

Jos turi dabar sužinoti, kad yra netalentingos. Negriaukit joms gyvenimo.

Regis, šįkart manekenėmis dirbančioms ir Anglijoje studijuojančioms merginoms padainuoti sekėsi geriau. Sesės tvirtino, kad prie to prisidėjo didesnis ir šiltesnis publikos palaikymas, ne taip kaip „The X Factor“ žiūrovų, kurie buvo surūgę.

Tačiau laidoje dalyvavę kiti pašnekovai J.Smoriginas ir verslininkas Mundis negailėjo kritikos merginoms. „Nenorėčiau mergaičių įžeisti, bet čia dainavimo nebuvo išvis. Stulpelyje buvo trys natos, priedainyje – dvi, – tarė Mundis. – Joms nereikia į sceną, nereikia dainuoti, joms reikia mokytis. Jūs ir taip žinomos – milijonas žmonių į jus žiūrėjo“.

Choreografas J.Smoriginas piktinosi tuo, jog marijampolietės, jo manymu, užtraukė visai Lietuvai gėdą, pasirodydamos talentų šou. „Jūsų galvoje – tušti kibirai“, – apie merginų norą išgarsėti visame pasaulyje nuomonę išsakė vyras.

Merginų ginti stojo atlikėjas Stano, kurio įrašų studijoje praėjusią savaitę seserys norėjo įsirašyti nesėkmingąjį kūrinį „Angel“. Iš laidoje parodytos filmuotos medžiagos ištraukos buvo matyti, kad įrašų studijoje Vaidai ir Rasitai sekėsi sunkiai. „Ne ten dainuojat“, – netekęs kantrybės merginoms aiškino Stano, kai jos eilinį kartą nepataikydavo į muzikos ritmą.

Šįkart Stano seserims iš Marijampolės buvo atlaidus ir jas pagyrė už drąsą gyvai dainuoti sudėtingomis sąlygomis. Laidų prodiuseris Laurynas Šeškus taip pat gyrė merginas už drąsą. Tačiau čia neapsikentęs J.Smoriginas čiupo mikrofoną, užlipo ant scenos ir užtraukė dainą – nusprendė įrodyti, kad ir nedainuojantis žmogus gali pasirodyti geriau nei šios merginos.

„Balso gal ir nėra, tačiau emocija yra, charizma irgi yra“, – teigdamas, kad merginos neturi nė vienos iš šių savybių, apie save pasakė choreografas.

Laidoje „Valanda su Rūta“ priekaištų teko ne tik sesėms Vaidai ir Rasitai, bet ir atlikėjams Ruslanui Kirilkinui bei Radži, kurie įrodinėjo, jog norint būti geru dainininku mokslai nebūtini. Tokius atlikėjus J.Smoriginas išvadino piktžolėmis ir parazitais.

„Šlovė kaip upė iškelia į paviršių tuščius ir lengvus daiktus, o sunkius ir vertus dėmesio – paskandina. Pastarųjų visą laiką labiausiai ieškoma“, – apie populiarumo bet kokia kaina siekiančių žvaigždžių trumpalaikę šlovę kalbėjo Mundis.

„Dreamgirls“ pasirodymas laidoje „The X Factor“.

VIDEO: The X Factor 2009 - The Dreamgirls - Auditions 1 (itv.com/xfactor)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius