Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikos akademijoje” triumfavusi Eglė liūdi dėl skyrybų su vaikinu

„Muzikos akademijos“ sienų drebintoja Eglė praėjusį šeštadienį surinko maksimalų komisijos balų skaičių – trisdešimt. Tačiau asmeniniame Eglės gyvenime šiuo metu ne viskas taip džiugu...
„Muzikos akademijos“ dalyvė Eglė
„Muzikos akademijos“ dalyvė Eglė / LNK nuotr.
Temos: 2 Akademija Skyrybos

Eglė prieš porą savaičių išsiskyrė su ilgamečiu draugu. Su šešeriais metais vyresniu Jauniumi mergina draugavo metus septynis mėnesius.

Prieš dvi savaites Eglė scenoje dainuodama jausmingą kūrinį apsiašarojo ir negalėjo baigti dainos. Salėje tarp žiūrovų buvo įsitaisęs jos vaikinas. „Mes išsiskyrėme. Aš scenoje dainuoju „Man taip sunku mylėt, taip sunku nekęst...“ ir salėje matau jį sėdintį. Negalėjau neapsiverkti. Buvo labai nemalonu, nes negalėjau savęs suvaldyti...“ – sakė Eglė.

Mes išsiskyrėme. Aš scenoje dainuoju „Man taip sunku mylėt, taip sunku nekęst...“ ir salėje matau jį sėdintį. Negalėjau neapsiverkti.

Nedaug kas žinojo tikrąją Eglės ašarų priežastį, kol praėjusį šeštadienį komisijos pirmininkas Mindaugas Stasiulis paklausė: „Kodėl tu apsiverkei praėjusį kartą?“ „Aš išsiskyriau su vaikinu“, – neslapukaudama tiesioginiame eteryje pasakė Eglė. Mergina patikina, kad skyrybų priežastis – tikrai ne jos dalyvavimas projekte.

„Tai asmeninės priežastys, nenoriu jų komentuoti. Bet likome geri draugai. Jis atvyksta į filmavimus ir sakė, kad mane palaikė, palaiko ir palaikys visada“, – tikino mergina.

Prieš porą mėnesių, kai tik pateko į „Muzikos akademiją“, Eglė apie vaikiną pasakojo. „Tu tik nepasikeisk, Eglute, nesusirk žvaigždžių liga...“ – Jaunius jai sakė, kai sužinojo didžiąją Eglės naujieną.

Mergina tąsyk nuoširdžiai su mylimuoju pasikalbėjo, nuramino: „Tu gi mane, Jauniau, puikiai pažįsti. Esu paprasta, nesužvaigždėsiu, joks šou manęs neprivers pasikeisti.“

Patekusi į „Muzikos akademiją“ mergina buvo įsitikinusi dėl savęs, tačiau negarantuota dėl draugo. „Problemų gali iškilti ne dėl mano, o dėl vaikino elgesio. Bijau, kad po šio projekto jis gali sutrikti ir pasikeisti. Gali nutikti taip, kad nesusišnekėsiu. Bet, tikiu, taip nebus“, – tąkart kalbėjo Eglė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius