Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norvegijoje paskendęs žvejys buvo KTU profesorius Vytautas Boguslauskas

Šiaurinėje Norvegijos dalyje įvykusi nelaimė, kuomet atviroje jūroje apvirto valtis su keturiais lietuviais, nusinešė Kauno technologijos universiteto (KTU) profesoriaus Vytauto Boguslausko gyvybę.
Profesorius Vytautas Boguslauskas žuvo žvejodamas Norvegijoje
Profesorius Vytautas Boguslauskas žuvo žvejodamas Norvegijoje. / Audriaus Bagdono/BFL nuotr., 15min.lt montažas

Tai trečiadienį patvirtino žuvusio mokslininko kolegos KTU. V.Boguslauskas buvo Ekonomikos ir vadybos fakulteto Apskaitos katedros vedėjas. Po dviejų savaičių Panevėžyje gimęs o vėliau Kaune gyvenęs ir dirbęs vyras būtų šventęs 65 metų jubiliejų.

15min.lt rašė, jog antradienį ryte Norvegijos jūroje apvirtus valčiai su keturiais lietuviais ant kojų buvo sukeltos gelbėtojų pajėgos. Du vandenyje plūduriavusius vyrus išgelbėjo netoliese žvejoję norvegai. Tuo tarpu kitų dviejų paieškoms buvo pasitelktas sraigtasparnis.

Gelbėtojai rado abu vyrus, tačiau vienam iš jų medikai niekuo nebegalėjo padėti. Kitas lietuvis kritinės būklės sraigtasparniu buvo nugabentas į Bodo miesto ligoninės reanimacijos skyrių. Apie jo būklę kol kas nepranešama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius