Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dziudo imtynininkės patarimas Londono olimpiečiams: „Tik nepamirškite prezervatyvų“

Dukart olimpinėse žaidynėse dalyvavusi dziudo imtynininkė Ronda Rousey patarė sportininkams „pasisaugoti“ olimpiniame kaimelyje.
Ronda Rousey
Ronda Rousey / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak jos, Londono olimpiadoje netrūks seksualinio aktyvumo ir patarė nepamiršti prezervatyvų. Amerikietė dalyvavo Atėnų ir Pekino olimpinėse žaidynėse ir iškovojo bronzos medalį prieš 4 metus.

„Viename kaimelyje susirenka gražiausi pasaulio žmonės geriausioje formoje savo gyvenime... Mano vienintelis patarimas – pasisaugokite!“ – olimpiečius perspėjo Ronda Rousey.

Šiuo metu užsiimanti mišriomis kovomis (MMA) sportininkė pasakojo, kad su tiek daug gražių žmonių aplinkui ir nemokamu alkoholiu atletai tiesiog išprotėja.

„Jei abejojate manimi, palyginkite olimpinių žaidynių atidarymo ir uždarymo ceremonijas. Tai visai juokinga.“ – sakė kovotoja.

Ronda Rousey taip pat papasakojo apie visų sportininkų draugystę kaimelyje. Jos teigimu, visi dalyviai, įskaitant ir NBA žvaigždę Kobe Bryantą, visuomet elgiasi vienas su kitu kaip lygus su lygiais, išskyrus vieną išimtį.

„Michaelas Phelpsas mane šiek tiek nervino. Visi olimpiečiai ir amerikiečių rinktinės nariai linksminosi viename klube. Tačiau Michealas Phelpsas užsinorėjo savo privačios erdvės ir nuo visų atsiskyrė. Visi NBA žaidėjai yra daug svarbesni nei jis ir jie linksminasi su visais. Juk mes nesame Phelpso gerbėjai. Tiesiog ateik ir linksminkis su visais. Nesusireikšmink – juk tu tiesiog plaukioji!” – pasipiktinusi kalbėjo buvusi olimpietė.

Sportininkės interviu:

VIDEO: MMA Champ Ronda Rousey Annoyed By Michael Phelps - esnews


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius